Έχουμε συνηθίσει να χαρακτηρίζουμε «ακροδεξιούς» τους φασίστες ή τους ναζιστές. Οι ναζιστές επέχουν αρχίσει να εκλείπουν καθώς έχουν περάσει και 70-80 χρόνια από το αρχικό κίνημα τους.

Όταν λέμε ακροδεξιό κάποιον σε καμία περίπτωση δεν εννοούμε κάποιον που είναι πολύ δεξιός ή εθνικιστής. Η woke ατζέντα κατάφερε αυτό ακριβώς, να λέμε ακροδεξιούς αυτούς που διαφωνούν με αυτούς. 
Και γιατί δεν είναι ακροδεξιοί αυτοί που προσπαθούν να επιβάλλουν την ατζέντα αυτή, δηλαδή την επιβολή μειοψηφιών είτε με σεξουαλικά χαρακτηριστικά, είτε φυλετικά χαρακτηριστικά, είτε θρησκευτικά χαρακτηριστικά; Και ερωτώ, τους είχε πειράξει κανένας για να έχουν τέτοια επιθετική συμπεριφορά προς όλους εμάς τους υπόλοιπους που είμαστε η πλειοψηφία του 90-95%; Και όταν κάποιος όρθωνε ανάστημα απέναντι τους ήταν ακροδεξιός. Η ανοχή μας όμως τους έκανε πιο δυνατούς. Με πολύ απλές και λιτές διαδικασίες.
Εγώ λοιπόν αντιστρέφω την κατηγορία και λέω ότι τα κινήματα αυτά, woke, ΛΟΑΤΚΙ ή όπως θέλετε πείτε τα, είναι οι πραγματικοί φασίστες και ακροδεξιοί.
Βλέπουμε πως έχουν αναρριχηθεί και πολιτικά μερικοί από αυτούς. Το Ποτάμι ήταν το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που ήταν προπομπός του κινήματος αυτού και αν δούμε πολλά από τα στελέχη του είναι ακόμα και τώρα σε θέσεις εξουσίας. Ποιον εκφράζουν; Μήπως κάποιες μειοψηφίες;
Υπάρχει ορισμός της δημοκρατίας που λέει να κυβερνούν οι μειοψηφίες; Να σεβόμαστε τις μειοψηφίες λέει και θεωρώ ότι τις σεβόμασταν, αλλά άρχισαν να γίνονται εριστικοί.
Αυτά λοιπόν τα κινήματα έχουν αρχίσει και γίνονται επικίνδυνα για την Ευρώπη, προωθώντας ατζέντα εναντίον της Χριστιανοσύνης, υπέρ των μεταναστευτικών ροών από την Αφρική και την Ασία και γενικά αλλοίωσης των οποιοδήποτε εθνικών χαρακτηριστικών των λαών. Αυτό είναι φασισμός, είναι ακροδεξιά. Η ενοποίηση των πάντων με το έτσι θέλω. Τελικά ο φιλελευθερισμός είναι να καταπατώνται οι ελευθερίες των πολλών σε όφελος των λίγων;
Μέχρι τώρα λοιπόν τους βλέπαμε με συμπάθεια και σεβόμασταν τα χαρακτηριστικά, τώρα όμως αρχίζουν και γίνονται απειλή για την πολιτική, για την καθημερινότητα μας και για τις αξίες μας και από ότι φαίνεται αλλοίωσαν μέχρι και τα χαρακτηριστικά των ολυμπιακών αγώνων.

Facebook Comments