Στην αποκάλυψη ότι ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας είναι ο υπουργός που αγόρασε διαμέρισμα 100-120 τετραγωνικών, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, πέριξ του Εθνικού Κήπου και πολύ κοντά στο προεδρικό Μέγαρο και το Μαξίμου, έναντι 1,2 εκατ. ευρώ, προχώρησαν σήμερα τα “Παραπολιτικά” με τη στήλη Big Mouth.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο κ. Κικίλιας “έκρινε ότι αποτελούσε επενδυτική (εκτός των άλλων) ευκαιρία η απόκτηση του συγκεκριμένου ακινήτου σ΄ έναν από τους πιο ακριβούς δρόμους της πρωτεύουσας”. Προσθέτει, μάλιστα, ότι με βάση το πόθεν έσχες του, ο κ. Κικίλιας δικαιολογεί απολύτως τα χρήματα που ξόδεψε και μόλις εντόπισε τη σχετική ευκαιρία, αναγκάστηκε να πουλήσει ένα οικογενειακό ακίνητο, προκειμένου να αγοράσει το νέο του κατάλυμα.

“Παρόλο που δεν τίθεται θέμα με την αγοραπωλησία, πολλοί είναι αυτοί εντός και εκτός κυβέρνησης που λένε ότι μπορεί να είναι νόμιμο να αγοράζει ένας εν ενεργεία υπουργός ακίνητο έναντι υψηλού τιμήματος, ωστόσο δεν είναι και τόσο ηθικό αυτή τη δύσκολη εποχή, ν΄ αγοράζει σπίτι σε μια από τις ακριβότερες περιοχές της Αθήνας”, τονίζεται.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το θέμα μονοπωλεί τις κυβερνητικές συζητήσεις από τη Δευτέρα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και “δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρξουν σήμερα δηλώσεις από τον ίδιο τον υπουργό για το περιβόητο ακίνητο”.

Facebook Comments