Χρηματιστήριο: Μικρά κέρδη για τα blue chips – Εκτίναξη τζίρου λόγω των πακέτων της Τέρνα Ενεργειακής

2 λεπτά ανάγνωση
28 Νοεμβρίου 2024

Οριακή άνοδο καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω ανοδικής κίνησης και των ευρωπαϊκών αγορών.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 1.405,33 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,12%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,95 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,04%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται οριακά σε ποσοστό 0,05%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης την μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Πειραιώς (+0,97%), της Alpha Bank (+0,95%), της Motor Oil (+0,94%) και της Ελλάκτωρ (+0,91%).

Αντιθέτως την μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Eurobank (-1,03%), Coca Cola GBC (-0,64%) και της ΕΥΔΑΠ (-0,35%).

Ανοδικά κινούνται 42 μετοχές, 23 πτωτικά και 18 παραμένουν σταθερές. Την μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Δομική Κρήτης +2,86% και Κλωστήρια Ναυπάκτου +2,38%, ενώ την μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Elinoil -2,77% και MIG -1,15%.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρηματιστήριο: Μεταβλητότητα και τραπεζικές πιέσεις, αλλά θετική εβδομάδα για τον ΓΔ

Με ήπια κέρδη αλλά έντονη μεταβλητότητα ολοκληρώθηκε η εβδομάδα στη Λεωφόρο Αθηνών.

Χρηματιστήριο: Βουτιά 2,4% και τραπεζικό sell-off 4,6% υπό τη σκιά της ενεργειακής κρίσης

Σε νέο κύμα ισχυρών ρευστοποιήσεων οδηγήθηκε το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Χρηματιστήριο: Συγκράτηση μετά το ράλι – Αγορά σε mode αναμονής

Σε στάση αναμονής πέρασαν οι επενδυτές στη Λεωφόρο Αθηνών.