Ελλάδα·Πολιτική Γ. Φλωρίδης: «Ότι δεν πέτυχαν το 2015 κάποιοι το επιχειρούν ξανά – Αυτοί είναι οι 5 ψευδείς ισχυρισμοί για την τραγωδία των Τεμπών» marketnews Team 2 λεπτά ανάγνωση 15 Φεβρουαρίου 2025 Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL. «Ότι δεν πέτυχαν το 2015 κάποιοι το επιχειρούν ξανα», ανέφερε ο Γιώργος Φλωρίδης αναφορικά με την τραγωδία των Τεμπών. Share This Facebook X Telegram Whatsapp Email Tags marketnewsγιωργος φλωριδηςδυστυχηματεμπη ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ν. Μαστοράκης για κόμμα Καρυστιανού: «Η Κάρυ μετάλλαξε μια προσωπική τραγωδία σε πανελλήνιο ρεζίλι» Λ. Κανέλλη για Μ Καρυστιανού: «Είναι ο λαϊκισμός της ακροδεξιάς – Δεν μπορεί να κεφαλαιοποιήσει το μαζικό πένθος για τα Τέμπη» Η «δεξαμενή των Τεμπών» και ο πόλεμος Τσίπρα – Καρυστιανού marketnews Team Πλοήγηση άρθρων Προηγούμενο άρθρο Previous post: Ν. Ταχιάος για Τέμπη: Η τοξικότητα έχει επικρατήσει στο πολιτικό σκηνικό ως συνέπεια της πολιτικής εκμετάλλευσης του θέματοςΕπόμενο άρθρο Next post: Κ. Μητσοτάκης: «Κάποιοι θέλουν να μας οδηγήσουν σε ζούγκλα» ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ Ελευθερία Κούρταλη Και να τερματιστεί ο πόλεμος, η ενεργειακή κρίση δεν θα τελειώσει Εύη Φραγκάκη Εμπιστέψου το ένστικτό σου, σπάνια λανθάνει… Σταματίνα Σταματάκου Σοκ στο Πέραμα: Σκύλος βρέθηκε αλυσοδεμένος με λουκέτο και αποστεωμένος μέσα σε σκουπίδια Δημήτρης Καμπουράκης Η Καρυστιανού, το «ρωσόφιλο» αφήγημα και η ψήφος της οργής Νικόλαος Φουρτζής Η Ευρώπη αναζητά τη θέση της στην παγκόσμια κούρσα της τεχνητής νοημοσύνης Θανάσης Κρητικός Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, τα μεγαλύτερα «στοιχήματα» της επόμενης σεζόν Ετικέτεςeurobank marketnews nikkei wall Αγορες ΗΠΑ Ιταλια Χρηματιστηριο Αθηνων αεπ αθλητικα αναπτυξη βουλη γερμανια διαπραγματευση δντ εκλογες εκτ ελλαδα εμπορευματα επικαιροτητα επιχειρησεις ευρω ευρωζωνη ευρωπαικα χρηματιστηρια ευρωπη ηπα κορωνοιος κοσμος κρουσματα κυριακος μητσοτακης μεταρρυθμισεις μετρα μητσοτακης νδ οικονομια ομολογα πετρελαιο πληθωρισμος ρωσια συριζα τουρκια τραπεζες τσιπρας χρεος χρηματιστηριο Latest from Blog ΣΥΡΙΖΑ: Σε πορεία αποσύνθεσης όσο πλησιάζει η ημέρα που θα ανακοινώσει το νέο κόμμα ο Τσίπρας ΟΔΔΗΧ: Έσοδα €71,8 εκατ. για το Δημόσιο και μείωση των εγγυήσεων για τον ΗΡΑΚΛΗ το α΄3μηνο Ν. Μαστοράκης για κόμμα Καρυστιανού: «Η Κάρυ μετάλλαξε μια προσωπική τραγωδία σε πανελλήνιο ρεζίλι» Αύξηση 3,2% του τζίρου στο λιανεμπόριο στο πρώτο τρίμηνο – Στα €17,1 δισ. Ηλεκτρικό ID. VW Polo GTI! Λ. Κανέλλη για Μ Καρυστιανού: «Είναι ο λαϊκισμός της ακροδεξιάς – Δεν μπορεί να κεφαλαιοποιήσει το μαζικό πένθος για τα Τέμπη» Η Καρυστιανού, το «ρωσόφιλο» αφήγημα και η ψήφος της οργής Πετρέλαιο: Νέα άνοδος μετά τις δηλώσεις του Ιράν – Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ Η «δεξαμενή των Τεμπών» και ο πόλεμος Τσίπρα – Καρυστιανού Κ. Ζαχαριάδης για Μ. Καρυστιανού: «Δεν νομίζω ότι έχει μια συνολική πρόταση για το πού θα πάει η χώρα»
Λ. Κανέλλη για Μ Καρυστιανού: «Είναι ο λαϊκισμός της ακροδεξιάς – Δεν μπορεί να κεφαλαιοποιήσει το μαζικό πένθος για τα Τέμπη»
Λ. Κανέλλη για Μ Καρυστιανού: «Είναι ο λαϊκισμός της ακροδεξιάς – Δεν μπορεί να κεφαλαιοποιήσει το μαζικό πένθος για τα Τέμπη»
Κ. Ζαχαριάδης για Μ. Καρυστιανού: «Δεν νομίζω ότι έχει μια συνολική πρόταση για το πού θα πάει η χώρα»