Ανανέωση της στρατηγικής συνεργασίας Εθνικής Τράπεζας – ΠΟΞ 

4 λεπτά ανάγνωση
7 Μαΐου 2025

Την ανανέωση της στρατηγικής τους συνεργασίας για ακόμη έναν χρόνο ανακοίνωσαν σήμερα η Εθνική Τράπεζα και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, επιβεβαιώνοντας την κοινή τους δέσμευση στην ενίσχυση της ελληνικής ξενοδοχειακής επιχειρηματικότητας.

Επισφραγίζοντας τη συνεργασία με μια χρυσή χορηγία, η Εθνική Τράπεζα ενδυναμώνει περαιτέρω τη σχέση της με τον ξενοδοχειακό κλάδο, αναγνωρίζοντας τον κομβικό του ρόλο στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών.

“Η συνεργασία μας με την Εθνική Τράπεζα ενισχύει διαχρονικά τον Έλληνα ξενοδόχο, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που οι προκλήσεις είναι πολλές και απαιτούν στήριξη με συνέχεια και συνέπεια. Η ΠΟΞ εκφράζει την ικανοποίησή της για την ανανέωση αυτής της σχέσης εμπιστοσύνης”, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΟΞ, Γιάννης Χατζής.

“Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει την Εθνική Ξενοδοχειακή Επιχειρηματικότητα. Η ανανέωση της συνεργασίας μας με την ΠΟΞ αντανακλά τη στρατηγική μας επιλογή να ενισχύουμε τον ξενοδοχειακό κλάδο, έναν κλάδο με καθοριστική συμβολή στην απασχόληση, στις τοπικές κοινωνίες και στην εθνική οικονομία συνολικά”, ανέφερε από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Παύλος Μυλωνάς.

Η Εθνική Τράπεζα και η ΠΟΞ συνεχίζουν μαζί, με κοινό όραμα τη στήριξη του Έλληνα ξενοδόχου και τη διατήρηση της Ελλάδας ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραμπ, Ρούμπιο και Χέγκσεθ στην Αθήνα τον Ιούλιο

Επίσκεψη στην Ελλάδα του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, του υπουργού Πολέμου, Πιτ

FixItBnB: Νέα υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης για καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης από τη ΔΕΗ

Άμεση τεχνική υποστήριξη για έκτακτες βλάβες σε καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης και ξενοδοχεία

Ένας γέρος…

Κουράστηκε τόσον καιρό στο περιθώριο να είναι.