Στα 0,04 ευρώ ανά μετοχή ή 2 ευρώ ανά μετοχή μετά το reverse split με αναλογία 50 προς 1, διαμορφώνεται η τιμή διάθεσης μετοχής της Alpha Bank.

H Alpha Bank ανακοινώνει επίσης ότι η 24η Νοεμβρίου 2015 θα είναι η Αρχική Ημερομηνία Διακανονισμού Μετοχών για τις Προτάσεις Ανταλλαγής.

Η καταβολή του Ανταλλάγματος σε Μετοχές στους Κατόχους Αποδείξεων που επέλεξαν την Επιλογή 2 θα πραγματοποιηθεί την ή περίπου την 1η Δεκεμβρίου 2015, ημερομηνία, κατά την οποία οι Κοινές Μετοχές, που εκδίδονται στα πλαίσια της διάθεσης μετοχών μέσω βιβλίου προσφορών προς θεσμικούς επενδυτές (αλλά και στα πλαίσια των Προτάσεων Ανταλλαγής), θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των θεσμικών επενδυτών που συμμετείχαν στην εν λόγω διάθεση Κοινών Μετοχών. Η ίδια ημερομηνία αποτελεί και την ημερομηνία έναρξης της ΠεριόδουΕπαναπώλησης Επιλογής 3 [Option 3 Resale Period].

Αποτελέσματα των Συνελεύσεων

Οι Συνελεύσεις των κατόχων των τίτλων που αναφέρονται στον κατωτέρω πίνακα, η σύγκληση των οποίων έγινε σύμφωνα με τις προσκλήσεις που δημοσιεύθηκαν από τους σχετικούς Αρχικούς Εκδότες που αναφέρονται στον κατωτέρω πίνακα, προκειμένου να εγκρίνουν τις έκτακτες αποφάσεις που αναφέρονται σε αυτές, έλαβαν χώρα στις 19 Νοεμβρίου 2015:

Alpha Bank: Στα €2 η τιμή διάθεσης των κοινών μετοχών μετά το reverse split

 

Facebook Comments