Δεν παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση η Νέα ΜΕΡΑ

3 λεπτά ανάγνωση
21 Ιουνίου 2013

«Η αυλαία έπεσε και το θέατρο σκιών παραχωρεί τη θέση του στη νέα πραγματικότητα», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ», κ. Χρήστος Ζώης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις.

Σήμερα συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος προκειμένου να σταθμίσει και να αξιολογήσει τα νέα δεδομένα, και σύμφωνα με πληροφορίες, η «Νέα ΜΕΡΑ», η οποία διαθέτει δυο βουλευτές, δεν θα στηρίξει την κυβέρνηση, εάν αυτή ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

Ο κ. Ζώης στη δήλωσή του εκτιμά ότι το θέμα της ΕΡΤ είναι το πρόσχημα για την πολιτική κρίση, και υποστηρίζει ότι η πραγματική αιτία είναι «η υπαγορευμένη από τους δανειστές αδιέξοδη πολιτική του μνημονίου» και θεωρεί ότι «η δημόσια παραδοχή του λάθους από το ΔΝΤ ανέδειξε περίτρανα το έλλειμμα σχεδίου και πολιτικής της τρικομματικής κυβέρνησης».

Εξάλλου, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά λέγοντας πως «μετά τις τελευταίες εξελίξεις, “γαντζωμένος” από την εξουσία, δεν διστάζει να απονείμει έπαινο στον κ. Βενιζέλο και να ταυτίσει τη ΝΔ με το διεφθαρμένο, αναξιόπιστο και υπό κατάρρευση ΠαΣοΚ».
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νοτοπούλου στο ΠΑΣΟΚ; Σενάρια και διαψεύσεις

Τα σενάρια για τη Νοτοπούλου και το ΠΑΣΟΚ άνοιξαν νέο πολιτικό κύκλο

ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ – “Γκρεμίζονται” Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας – Στο 10,3% το ΠΑΣΟΚ

Άνοδο μισής μονάδας στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων (23,3%) δίνει στη

Π. Παππάς: «Ο Τσίπρας αντιγράφει το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ»

Ο Πέτρος Παππάς ανεβάζει τους τόνους απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα. Παράλληλα, βάζει