Δυναμικό παρών έδωσε η ομάδα του ΣΦΕΕ κατά τον 34ο Αυθεντικό Κλασικό Μαραθώνιο, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, στην Αθήνα με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.                    

Οι “αθλητές” του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας φόρεσαν τα αθλητικά τους με στόχο να προσφέρουν οικονομική υποστήριξη στο σπουδαίο έργο που προσφέρει το Άσυλο Ανιάτων, ένας κοινωφελές μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό σωματείο το οποίο σήμερα περιθάλπει 200 ασθενείς από όλη την Ελλάδα που πάσχουν από παραπληγίες, τετραπληγίες, εγκεφαλοπάθειες, σκλήρυνση κατά πλάκας και παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος.    

“Μόνο θερμές ευχαριστίες έχουμε για την ομάδα του ΣΦΕΕ που έτρεξε για το Άσυλο Ανιάτων στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας. Η σκέψη και η προσπάθεια τους μας έδωσε δύναμη, κουράγιο και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε και εμείς τον αγώνα δρόμου που πραγματοποιούμε καθημερινά στους κακοτράχαλους δρόμους που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση που βιώνουμε” δήλωσε η κυρία Ιωάννα Ηλιάδη, Πρόεδρος του ΔΣ του Ασύλου Ανιάτων.

Από την πλευρά του, ο  Πρόεδρος του ΣΦΕΕ, κ. Πασχάλης Αποστολίδης, τόνισε τη σημασία που έχει “σε μία εποχή δοκιμασίας, όχι μόνο για την οικονομία αλλά κυρίως για την ίδια την κοινωνία” να υπάρχουν άτομα που εργάζονται “έτσι ώστε η αγκαλιά του προΣfΕΕρουμε να φτάσει σε κάθε συμπολίτη που μας έχει ανάγκη”.

Τις ανάγκες περίθαλψης των 200 ασθενών του Ιδρύματος, σημειώνεται, καλύπτουν σήμερα  140 άτομα (ιατροί, φυσικοθεραπευτές, νοσοκόμοι, εργασιοθεραπευτές, διοικητικό προσωπικό, εργατοτεχνίτες κλπ.), προσφέροντας 24ωρη υποστήριξη.

Facebook Comments