Ατρόμητος – Κέρκυρα 1-4

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με το ευρύ 1-4 πέτυχε η Κέρκυρα στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Επστάιν (4’), Λαζαρίδης (αυτογκόλ 64’), Ντουάλα (79’) και Γεωργακόπουλος (87’), ενώ για τον Ατρόμητο μείωσε στο 82’ ο Φυτανίδης. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννιά παίχτες καθώς αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κεϊτά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και ο Γκουγκούδης στο 66’.

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος 1-0

Σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στα πλέι-οφ της Super League έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στο γήπεδο του Εθνικού Σταδίου «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Το γκολ του Μιχαήλ στο 18ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση και υποχρέωσε τους «κυανέρυθρους» στην πρώτη τους ήττα έπειτα από οκτώ αγώνες πρωταθλήματος.

Άρης – Πανσερραϊκός 4-0

Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League αναρριχήθηκε ο Άρης.

Οι Θεσσαλονικείς σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική, επιβλήθηκαν 4-0 του Πανσερραϊκού και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΟΦΗ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης, δύο βαθμούς πάνω από τους Κρήτες.

Τα τέρματα του Άρη σημείωσαν οι Ντούνης (21`, 29`), Ιντζίδης (24`) και Μιλούνοβιτς (89`). Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 68` μετά την αποβολή του Ιωαννίδη.

 

Facebook Comments