Με το βραβείο «True Leader» τιμήθηκε, για τρίτη συνεχή χρονιά, η Intralot από τον Όμιλο ICAP για τα θετικά οικονομικά αποτελέσματά του 2012, την επιχειρηματική αποτελεσματικότητά της και την εταιρική στρατηγική Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρεία σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στις 22 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

«Αυτό το βραβείο τιμά την Intralot και την επιβραβεύει για τη συνέπεια που επιδεικνύει στην υλοποίηση μίας στρατηγικής που έχει ως στόχο την επιχειρηματική αριστεία και την εξωστρέφεια. Χάρη στις σημαντικές επενδύσεις που έχει πραγματοποιήσει αποτελεί πλέον μία από τις κορυφαίες εξαγωγικές επιχειρήσεις στην Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη με δραστηριότητα και στις 5 ηπείρους. Θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας διεθνώς και να εξάγουμε την καινοτομία μας σε όλον τον κόσμο», δήλωσε ο Ηλίας Αθανασίου, Group Strategic Planning Director της Intralot.

Facebook Comments