Αύξηση τζίρου και συρρίκνωση ζημιών κατέγραψε ο όμιλος Dionicστο εννεάμηνο του 2013, παρουσιάζοντας μάλιστα θετική καθαρή θέση 0,5 εκατ. ευρώ σε σχέση με την  30.6.2013.

Ειδικότερα, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ανήλθε σε 30,0 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 7%%, ενώ οι ζημίες μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας μειώθηκαν σε 2,3 εκατ. ευρώ από 3,8 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2012.

Τα μικτά κέρδη του Ομίλου ανήλθαν σε 10,3 εκατ. ευρώ έναντι 8,5 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2012, τα δε κέρδη  προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) του Ομίλου αυξήθηκαν σε 3,5 εκατ. ευρώ από 0,9 εκατ. ευρώ.

Η διοίκηση του ομίλου αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως συνεχίζει να στηρίζει το αναπτυξιακό και επενδυτικό πλάνο, το οποίο έχει θέσει ως προτεραιότητα, ενώ παράλληλα προχωρά στην αναδιοργάνωση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και λειτουργικών δομών στις εταιρείες του ομίλου της με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας και των συμμετοχών της στους τομείς του διαδικτύου, της ενέργειας, των παρεχομένων υπηρεσιών και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Facebook Comments