Στην «καρδιά» της Ευρώπης, στις Βρυξέλλες,  βρίσκεται πλέον η αμιγώς ελληνική εταιρεία φυτικών καλυντικών Κορρές, καθώς άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην δημοφιλή συνοικία Grand Sablon  στον πεζόδρομο rue de Roleebeek.

Ο χώρος που φιλοξενεί το νέο κατάστημα της εταιρείας έχει μακρά ιστορία και ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό χαρακτήρα, αποτελώντας σημείο-αναφοράς της περιοχής. Το κοινό, σύμφωνα με την διοίκηση της εταιρείας, θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την πλήρη προϊοντική γκάμα ΚΟΡΡΕΣ σε ένα περιβάλλον που καθρεπτίζει τη φιλοσοφία, τις αρχές και ιστορία της εταιρείας.

Το νέο σημείο πώλησης προστίθεται στο σύνολο των 250 της βέλγικης αγοράς, με το δίκτυο των φαρμακείων να καταλαμβάνει την πλειοψηφία.

Ο CEO του Ομίλου ΚΟΡΡΕΣ, κ. Δημήτρης Βιδάκης, με αφορμή το άνοιγμα του νέου καταστήματος, αναφέρει: «Εγκαινιάζουμε το πρώτο κατάστημα ΚΟΡΡΕΣ στο Βέλγιο, με στόχο να προσφέρουμε στο κοινό την ολοκληρωμένη εμπειρία φυσικής περιποίησης ΚΟΡΡΕΣ, σε έναν εξαιρετικό χώρο, αντάξιο της ποιότητας και φιλοσοφίας των προϊόντων. Είναι, επίσης, ιδιαίτερα ευτυχής η συγκυρία συνεργασίας σε αυτό το πλαίσιο με Έλληνες, που πρόσφατα εγκαταστάθηκαν στο Βέλγιο δεδομένων των γνωστών εγχώριων οικονομικών συνθηκών, και οι οποίοι θα συμβάλλουν από τη θέση τους στη διεθνή προώθηση του πλούτου και της δύναμης της ελληνικής φύσης και των ελληνικών προϊόντων».

Η ΚΟΡΡΕΣ ταξιδεύει τα ελληνικά βότανα σε 30 χώρες διεθνώς με παρουσία σε περισσότερα από 11.000 σημεία πώλησης, συμπεριλαμβανομένων και των 6.500 ελληνικών φαρμακείων, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Εξάλλου ο Όμιλος συνεχίζει να εστιάζει στην ανάπτυξη του δικτύου τόσο στη Βόρεια Αμερική όσο και σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές, ενδυναμώνοντας τη μάρκα στα σημεία ημι-επιλεκτικής διανομής και στα φαρμακεία, μέσω προωθητικών ενεργειών και με την τοποθέτηση νέων προϊόντων.

Την 1η Ιανουαρίου 2014 – ημερομηνία κατά την οποία λήγει η συνεργασία διανομής των προϊόντων της εταιρείας με την Johnson & Johnson για την αγορά της Β. Αμερικής- η διοίκηση της εισηγμένης θα στραφεί ολοκληρωτικά – αλλά αυτόνομα – στην κατάκτηση της ενδιαφέρουσας και σημαντικής αυτής αγοράς.

Παράλληλα, διατηρώντας το ολοένα αναπτυσσόμενο δίκτυό της και αυξάνοντας τις πωλήσεις της σε ετήσια βάση από το 2008, στοχεύει σε βελτίωση της απόφασης της επένδυσης για την αγορά της Αμερικής. Η Κορρές θα συνεχίσει να εστιάζει στην αγορά της Αμερικής συνολικά, διατηρώντας όπως και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με την Johnson & Johnson την ευθύνη έρευνας και ανάπτυξης, παρουσιάζοντας παράλληλα καινοτόμα φυσικά προϊόντα.

Μάλιστα, ο δημιουργός της εταιρείας κ. Γιώργος Κορρές μιλώντας το καλοκαίρι για τις εξελίξεις της εταιρείας σε εκπροσώπους του τύπου, τόνισε ότι σκέφτεται ακόμη και να μετακομίσει στις ΗΠΑ, προκειμένου να παρακολουθεί από κοντά την πορεία της μάρκας. «Ημασταν επισκέπτες μέχρι σήμερα στην αγορά της Αμερικής σε μία τόσο μεγάλη αγορά», είπε, «και ακόμη δεν μπορώ να την καταλάβω θέλω να βρω τον ρυθμό της». «Πρέπει να κάνουμε τη μάχη αυτή να γίνει πραγματικότητα», είχε προσθέσει με ενθουσιασμό.

Facebook Comments