ΔΕΗ: Η απόφαση της Κομισιόν για Αλουμίνιον δεν επηρεάζει τα αποτελέσματα

2 λεπτά ανάγνωση
18 Ιουνίου 2014

Η ΔΕΗ διευκρινίζει σε σημερινή ανακοίνωσή της, ότι η καταγγελία που είχε υποβάλει ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το γεγονός ότι η τιμολόγηση της Αλουμίνιον με βάση την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου αποτελεί κρατική ενίσχυση, κατά την από 12 Ιουνίου σχετική επιστολή της Επιτροπής, κρίθηκε ότι δεν χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.

Το γεγονός αυτό δεν έχει επιπτώσεις στα αποτελέσματα και τις οικονομικές καταστάσεις της, τονίζει η ΔΕΗ στην ανακοίνωσή της.

Διευκρινίζεται ότι το κύριο σκεπτικό της Επιτροπής ήταν ότι το όργανο που έλαβε την απόφαση της τιμολόγησης δεν αποτελεί κρατικό όργανο.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΗ: Νέα ακόμη χαμηλότερη τιμή στο φοιτητικό προϊόν ρεύματος ΔΕΗ myHome 4Students

Στη μείωση της σταθερής χρέωσης για το φοιτητικό προϊόν ρεύματος ΔΕΗ myHome

JP Morgan: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα με εισροές άνω του $1 δισ. – Η Eurobank στις κορυφαίες επιλογές

Η JP Morgan επιβεβαιώνει τη θετική στάση της για την Ελλάδα, παρά

Χρηματιστήριο: Αντίβαρο ΟΤΕ και ΔΕΗ στις ρευστοποιήσεις των τραπεζών

Με ελεγχόμενες απώλειες ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση το Χρηματιστήριο Αθηνών.