Κέρδη στο ΧΑ με στυλοβάτες τις μετοχές της Folli Follie αλλά και της Alpha

2 λεπτά ανάγνωση
8 Μαΐου 2018

Μετά από αλλεπάλληλα …σκαμπανεβάσματα, το Χρηματιστήριο Αθηνών κατάφερε να κλείσει με θετικό πρόσημο, μετά από τέσσερις συνεχείς πτωτικές συνεδριάσεις με στυλοβάτες τις μετοχές της Folli Follie, αλλά και της Alpha Bank.

Ειδικότερα, ο γενικός δείκτης έκλεισε με κέρδη 0,89% στις 817,92 μονάδες, ενώ σήμερα κινήθηκε μεταξύ των 786,81 μονάδων (-2,95%) και 818,63 μον. (+0,98%). Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 101,6 εκατ. ευρώ και ο όγκος ανήλθε στα 80,3 εκατ. τεμάχια, ενώ μέσω προσυμφωνημένων πράξεων διακινήθηκαν 3,4 εκατ. τεμάχια.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με άνοδο 1,43%, στις 2.134,93 μονάδες, ενώ στο -1,39% ολοκλήρωσε τις συναλλαγές ο Mid Cap και στις 1.236,44 μονάδες. Ο τραπεζικός δείκτης έκλεισε με κέρδη 3,64% στις 973,90 μονάδες.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρηματιστήριο: Αντίδραση με τράπεζες και ΔΕΗ

Ανθεκτικότητα επέδειξε το Χρηματιστήριο στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας.

Χρηματιστήριο: Διόρθωση με επίκεντρο τις τράπεζες

Σε τροχιά διόρθωσης κινήθηκε το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους πωλητές να διατηρούν

Χρηματιστήριο: Στάση αναμονής στις 2.374 μονάδες – Ξεχώρισαν ΕΥΔΑΠ και ΔΕΗ

Με περιορισμένες μεταβολές και διάθεση κατοχύρωσης κερδών κινήθηκε το Χρηματιστήριο Αθηνών.