Κέρδη στο ΧΑ με στυλοβάτες τις μετοχές της Folli Follie αλλά και της Alpha

2 λεπτά ανάγνωση
8 Μαΐου 2018

Μετά από αλλεπάλληλα …σκαμπανεβάσματα, το Χρηματιστήριο Αθηνών κατάφερε να κλείσει με θετικό πρόσημο, μετά από τέσσερις συνεχείς πτωτικές συνεδριάσεις με στυλοβάτες τις μετοχές της Folli Follie, αλλά και της Alpha Bank.

Ειδικότερα, ο γενικός δείκτης έκλεισε με κέρδη 0,89% στις 817,92 μονάδες, ενώ σήμερα κινήθηκε μεταξύ των 786,81 μονάδων (-2,95%) και 818,63 μον. (+0,98%). Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 101,6 εκατ. ευρώ και ο όγκος ανήλθε στα 80,3 εκατ. τεμάχια, ενώ μέσω προσυμφωνημένων πράξεων διακινήθηκαν 3,4 εκατ. τεμάχια.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με άνοδο 1,43%, στις 2.134,93 μονάδες, ενώ στο -1,39% ολοκλήρωσε τις συναλλαγές ο Mid Cap και στις 1.236,44 μονάδες. Ο τραπεζικός δείκτης έκλεισε με κέρδη 3,64% στις 973,90 μονάδες.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΕΗ φέρνει ξανά την Ελλάδα στο ραντάρ των ξένων funds

Η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά περνά πλέον σε μια εντελώς νέα εποχή.

Χρηματιστήριο: Νέα υψηλά με τράπεζες, ΑΔΜΗΕ και rotation μετά τη ΔΕΗ

Με ήπια αλλά σταθερά ανοδική εικόνα ολοκλήρωσε την εβδομάδα το Χρηματιστήριο.

Χρηματιστήριο: Δυναμική ανατροπή και επιστροφή στις 2.220 μονάδες

Με ισχυρή ανατροπή σκηνικού ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο, καθώς οι αρχικές