Η πρώτη εκδήλωση γνωριμίας μεταξύ των Ελλήνων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην Ιαπωνία, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Νοεμβρίου στο κατάστημα The APIVITA Experience Store, με την παρουσία του νέου Πρέσβη της Ελλάδας στην Ιαπωνία κ. Λουκά Καρατσώλη, του Σύμβουλου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων κ. Διονύση Πρωτοπαπά και του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπ. Εξωτερικών κ. Παναγιώτη Μίχαλου.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του CEO της ΑPIVITA κ. Νίκου Κουτσιανά που όπως τόνισε και ο ίδιος «είναι μόνο μια αρχή, μια πρώτη συνάντηση που οφείλει να συνεχιστεί με μέθοδο και όραμα, καθώς μόνο εφόσον ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μικροί και μεγάλοι, μπορούμε να πάμε μπροστά στο εξωτερικό ως επιχειρήσεις αλλά και ως χώρα». Μάλιστα οι επερχόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 που θα διεξαχθούν στο Τόκυο, είναι άλλη μια ευκαιρία σύμπραξης και αλληλοστήριξης, ώστε το Ελληνικό brand name να δυναμώσει, να αποκτήσει οντότητα και να καταλάβει τη θέση που του αξίζει στην τεράστια Ιαπωνική αγορά.

Οι εταιρείες που παρευρέθηκαν στη εκδήλωση ήταν οι: Κτήμα Αβαντίς, Eurimac, Lesel, Neon Energy, Olive Vision, Attiki, Τρικαλινός, Terra Creta, Karpos, Etesian Gold, Eirini Plomariou, Blauel, Συνεταιρικός Κρόκος Κοζάνης, ΙΟΝ, Nanophos, Neon Energy, Σελόντας, Κτήμα Λαζαρίδης, Κτήμα Παπαντώνης, Μάρμαρα Πηλιάτη, Hemexpo, Greekpol.

Facebook Comments