Ο γαμπρός του Τραμπ υποψήφιος για προσωπάρχης του Λευκού Οίκου

2 λεπτά ανάγνωση
14 Δεκεμβρίου 2018

Ο Τζάρεντ Κούσνερ, γαμπρός και στενός σύμβουλος του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ενδέχεται να διοριστεί στο αξίωμα του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, ανέφεραν την Πέμπτη αμερικανικά ΜΜΕ.

Επικαλούμενος έναν Ρεπουμπλικάνο που διατηρεί στενές σχέσεις με την κυβέρνηση, τον οποίο δεν κατονόμασε, ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Huffington Post έγραψε ότι ο Κούσνερ, 37 ετών, συναντήθηκε με τον πρόεδρο την Τετάρτη για να συζητήσουν τον ενδεχόμενο διορισμό του στο αξίωμα. Την ίδια πληροφορία μετέδωσε το δίκτυο CBS News.

Κατά τον ιστότοπο, ο οποίος διευκρινίζει πως τις πληροφορίες του επιβεβαίωσαν άλλες δύο πηγές υπό τον όρο να μην κατονομαστούν, ο σύζυγος της Ιβάνκας «προώθησε τη δική του υποψηφιότητα» στον πεθερό του αναφερόμενος στη δουλειά που έχει κάνει «για τη μεταρρύθμιση του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης» και στην «ικανότητα» που διατείνεται πως έχει να «συνεργάζεται με τους Δημοκρατικούς».

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρυσός πάνω από 4.400$: Τί σημαίνει η κίνηση Τραμπ για τις αγορές

Ανοδικά κινείται ο χρυσός, ανακτώντας μέρος των πρόσφατων απωλειών.

Πετρέλαιο: Ράλι τιμών λόγω έντασης Ιράν–ΗΠΑ και φόβων για την προσφορά

Οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου κινούνται ανοδικά, καθώς η στάση του Ιράν

Τραμπ: «Θετικές συνομιλίες ΗΠΑ–Ιράν για τερματισμό εχθροπραξιών»

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ιράν είχαν «πολύ θετικές και εποικοδομητικές συνομιλίες