Ο γαμπρός του Τραμπ υποψήφιος για προσωπάρχης του Λευκού Οίκου

2 λεπτά ανάγνωση
14 Δεκεμβρίου 2018

Ο Τζάρεντ Κούσνερ, γαμπρός και στενός σύμβουλος του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ενδέχεται να διοριστεί στο αξίωμα του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, ανέφεραν την Πέμπτη αμερικανικά ΜΜΕ.

Επικαλούμενος έναν Ρεπουμπλικάνο που διατηρεί στενές σχέσεις με την κυβέρνηση, τον οποίο δεν κατονόμασε, ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Huffington Post έγραψε ότι ο Κούσνερ, 37 ετών, συναντήθηκε με τον πρόεδρο την Τετάρτη για να συζητήσουν τον ενδεχόμενο διορισμό του στο αξίωμα. Την ίδια πληροφορία μετέδωσε το δίκτυο CBS News.

Κατά τον ιστότοπο, ο οποίος διευκρινίζει πως τις πληροφορίες του επιβεβαίωσαν άλλες δύο πηγές υπό τον όρο να μην κατονομαστούν, ο σύζυγος της Ιβάνκας «προώθησε τη δική του υποψηφιότητα» στον πεθερό του αναφερόμενος στη δουλειά που έχει κάνει «για τη μεταρρύθμιση του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης» και στην «ικανότητα» που διατείνεται πως έχει να «συνεργάζεται με τους Δημοκρατικούς».

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Δασμούς ύψους 25% στα εισαγόμενα ευρωπαϊκά οχήματα ανακοίνωσε ο Ντ. Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατέφυγε ξανά σε ένα από τα αγαπημένα του όπλα.

Πετρέλαιο: Έντονες διακυμάνσεις με «εκτόξευση» και απότομη αποκλιμάκωση

Η διεθνής αγορά ενέργειας κατέγραψε μία από τις πιο νευρικές συνεδριάσεις των

Εκτίναξη στις τιμές καυσίμων στις ΗΠΑ – Στο κόκκινο λόγω γεωπολιτικής κρίσης

Οι τιμές της βενζίνης στα πρατήρια στις ΗΠΑ αυξήθηκαν φθάνοντας στο υψηλότερο