Σε χαμηλό 18 μηνών οι τιμές του πετρελαίου

2 λεπτά ανάγνωση
27 Δεκεμβρίου 2018

Εξαιρετικά βραχύβιο αποδείχθηκε το χθεσινό εντυπωσιακό ράλι στις τιμές του πετρελαίου. Σήμερα οι τιμές ακολουθούν και πάλι την κατιούσα επιστρέφοντας σε χαμηλά 18 μηνών.

Η χθεσινή άνοδος κατά 9% ήταν η μεγαλύτερη ημερήσια για τον μαύρο χρυσό από το 2016. Ωστόσο δεν άργησαν να επανέλθουν οι ανησυχίες για την φουσκωμένη προσφορά και κυρίως για την κάμψη της ζήτησης ως αποτέλεσμα της επιβράδυνσης της παγκόσμιας οικονομίας.

Έτσι η τιμή του αργού τύπου μπρεντ καταγράφει σήμερα, Πέμπτη, πτώση 3,1% στα 52,80 δολάρια το βαρέλι στο Λονδίνο. Στην αγορά της Νέας Υόρκης το ελαφρύ αμερικανικό αργό (WTI) υποχώρησε νωρίτερα έως και τα 44,92 δολάρια και διαπραγματεύεται στις 12:45 ώρα Ελλάδος στα 45,5 δολάρια. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πετρέλαιο: Νέα άνοδος μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν

Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν την Πέμπτη, καθώς οι ΗΠΑ χτύπησαν ξανά

Φωτιά στις τιμές πετρελαίου βάζει η ένταση ΗΠΑ – Ιράν

Νέο σοκ χτυπά την αγορά πετρελαίου.

Πετρέλαιο: Βουτιά σε χαμηλά τετραμήνου μετά το σήμα προόδου στις συνομιλίες ΗΠΑ – Ιράν

Οι τιμές του πετρελαίου δέχθηκαν νέα πίεση.