Κλίντον: Δεν θα είμαι υποψήφια στις προεδρικές εκλογές του 2020

2 λεπτά ανάγνωση
5 Μαρτίου 2019

Την απόφασή της να μη θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ ανακοίνωσε η Χίλαρι Κλίντον, η οποία ηττήθηκε στις εκλογές του 2016 από τον Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας πάντως ότι θα συνεχίσει να υπερασπίζεται αυτό που πιστεύει.

«Δεν θα πάω πουθενά. Αυτό που διακυβεύεται στη χώρα μας, αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή με ανησυχεί βαθιά», επεσήμανε η πρώην υπουργός Εξωτερικών σε συνέντευξή της στο News12, ένα τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο της Νέας Υόρκης.

Η Κλίντον έχει ήδη συναντηθεί με πολιτικούς των Δημοκρατικών οι οποίοι έχουν εκφράσει την επιθυμία να διεκδικήσουν το χρίσμα του κόμματος για να είναι υποψήφιοι στις προεδρικές εκλογές το 2020.  «Είπα σε όλους να μην θεωρούν τίποτα δεδομένο, παρ όλο που υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος με πραγματικά προβλήματα και υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν από την κυβέρνηση Τραμπ και τα οποία πρέπει να υπογράψουμε», εξήγησε η Κλίντον.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρυσός πάνω από 4.400$: Τί σημαίνει η κίνηση Τραμπ για τις αγορές

Ανοδικά κινείται ο χρυσός, ανακτώντας μέρος των πρόσφατων απωλειών.

Πετρέλαιο: Ράλι τιμών λόγω έντασης Ιράν–ΗΠΑ και φόβων για την προσφορά

Οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου κινούνται ανοδικά, καθώς η στάση του Ιράν

Τραμπ: «Θετικές συνομιλίες ΗΠΑ–Ιράν για τερματισμό εχθροπραξιών»

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ιράν είχαν «πολύ θετικές και εποικοδομητικές συνομιλίες