«Να μείνουνε τα αρχαία, να μείνουνε in situ αλλιώς ο εχθρός θα φάει το μ@@ν@ του». Με αυτό το αυτοσχέδιο στιχάκι μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Κραουνάκης επιχείρησε να… διασκεδάσει τους εργαζόμενους στην κοπή της πίτας στην Μπουμπουλίνας προκαλώντας αμηχανία και αλγεινές εντυπώσεις.

Είναι η γνωστή η μαχητικότητα, σε συνδυασμό με την δυνατότητα να σοκάρει που έχει στο δημόσιο λόγο του ο Σταμάτης Κραουνάκης. Αυτή τη φορά εφάρμοσε το στυλ αυτό, όχι σε κάποιο κέντρο διασκέδασης, σε μια μουσική σκηνή, ή στο ραδιόφωνο, αλλά μέσα στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού! Αδοντας μεταξύ άλλων «ίου ίου ίου αυτού του υπουργείου πολύ αμφισβητείται εν τέλει η τιμή του». Και το παράδοξο είναι ότι κάποιοι εργαζόμενοι του υπουργείου έσπευσαν να χειροκροτήσουν γελώντας, ενώ άλλοι πάγωσαν.

Το κλίμα αυτό διαμορφώθηκε στην οδό Μπουμπουλίνας λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι της Παρασκευής κατά την κοπή πίτας του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού. Προηγήθηκε η χορωδία των εργαζομένων, μια τραγουδίστρια με πιο safe επιλογές τραγουδιστικά και μετά το σόου του Σταμάτη Κραουνάκη. Με την προτροπή παρεβρισκόμενων και συνδικαλιστών, έπαιρνε έμπνευση για να κάνει τα στιχάκια για αυτό το αυτοσχέδιο τραγούδι.

Facebook Comments