Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε εκ νέου σε συνέντευξή του στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον πρώην πρωθυπουργό ως την Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε στο Grtimes.gr ο μουσικοσυνθέτης εκτός από τη δουλειά που ετοιμάζει την παράσταση «Εκκλησιάζουσες- Η λαϊκή οπερέτα» μίλησε και στην πολιτική ζωή της χώρας. Σχολιάζοντας τις Εκκλησιάζουσες είπε πως «είναι ένα έργο πολιτικό, είναι λίγο πριν το τέλος μίας δημοκρατίας, είναι ένα έργο απελπισμένο, σκοτεινό στην πραγματικότητα».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης επανέλαβε την υποστήριξή του στον πρώην πρωθυπουργό και μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα είπε «αγαπάω και εκτιμώ τον Αλέξη Τσίπρα, είναι ο πρωταγωνιστής του κόμματος… είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ» και άσκησε κριτική και στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Σημειωτέον ότι ο Σταμάτης Κραουνάκης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε πει ότι δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ αλλά «friendly και εντάχθηκε στη λίστα των καλλιτεχνών – φίλων που στήριξαν τον Αλέξη Τσίπρα και τους υπουργούς του όπως τον Παύλο Πολάκη. Αν και στα τέλη Σεπτεμβρίου άσκησε εντονότατη κριτική στην ΕΡΤ και την Κατερίνα Ακριβοπούλου υποστηρίζοντας πως «έκανε τηλεόραση σαν έσχατο κομματόσκυλο».

Facebook Comments