Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου

Τι θα ισχύσει με τις μάσκες – ποιες οι συστάσεις Τσιόδρα

2 λεπτά ανάγνωση
4 Απριλίου 2020

Ο Σ. Τσιόδρας επανήλθε στο θέμα της μάσκας. Είπε πως μελέτες δείχνουν πως άτομα χωρίς συμπτώματα συμμετέχουν στη διασπορά. Αυτός είναι και ο λόγος που οι ΗΠΑ ζήτησαν προαιρετικά από τους πολίτες να καλύπτουν το πρόσωπό τους, έστω με ένα κασκόλ.

«Μπορώ να έχω τον ιό χωρίς να έχω σύμπτωμα, να φερόμαστε σαν να τον έχουμε». Σημείωσε και πρόσθεσε «40-90% των σωματιδίων παγιδεύονται στο μαντήλι, βγάζω το μαντήλι και ενδέχεται η μετάδοση και μέσω αυτού. Αν το βγάλω απρόσεκτα και δεν τηρήσω τους κανόνες υγιεινής. Οι υγιείς που τη φορούν, μπορεί να μη τη χρησιμοποιήσουν σωστά και να μολυνθούν. Ένα τέτοια κάλυμμα δεν σημαίνει να μην τηρούμε αποστάσεις. Σε ανοιχτούς χώρους δεν χρειάζεται μάσκα, σε κλειστούς θα το εξετάσουμε».

Σε ανοικτούς χώρους δεν χρειάζεται μάσκα, ενδεχομένως οι ευρωπαϊκές αρχές να θέσουν αυτόν το κανόνα (σ.σ. μάσκα) για εσωτερικούς χώρους.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιδείνωση του καιρού από τα βόρεια – Φόβοι για πλημμύρες – Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τα βόρεια με ισχυρές βροχές και

Τσιόδρας: Νοσηλεύεται στο ΚΑΤ έπειτα από ατύχημα

Ένα ατύχημα που είχε το Σάββατο ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν αρκετό για να «στείλει»

JP Morgan: Νέες τιμές στόχοι και συστάσεις για τις ελληνικές τράπεζες

Στο ελκυστικό story των ελληνικών τραπεζών αναφέρεται η JP Morgan σε νέα