Βουνάτσου:Ζητά κρεμάλες για τους νεκρούς της πανδημίας-“Θα το γράψω που να χτυπήσετε τον κ@λ@ σας”

4 λεπτά ανάγνωση
29 Νοεμβρίου 2020

Η Μυρσίνη Βουνάτσου, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, είχε διαγραφεί για παλαιότερη ανάρτησή της, όταν κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας περίμενε να ισοφαρίσουν οι νεκροί του κορωνοϊού με τους νεκρούς στο Μάτι για να αναζητήσει ευθύνες.

Μετά από λίγο καιρό ανέκτησε την κομματική της ταυτότητα και σήμερα επανέρχεται με νέα χειρότερη δήλωση κατά την οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητά κρεμάλες για τους 2.000 νεκρούς της πανδημίας.

Δείτε την ανάρτησή της.

Υπενθυμίζεται πως είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις η ανάρτηση της στην οποία αναφέρθηκε στους νεκρούς στο Μάτι και τη Μάνδρα και σε εκείνους του κορωνοϊού, γράφοντας χαρακτηριστικά στο Twitter ότι “όταν θα ισοφαρίσουμε τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και ζητώ ευθύνες (ποινικές). Γιατί όχι; Όσο έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου άλλο τόσο θα φταίτε και εσείς”. 

 

Δείτε την ανάρτηση:

 

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε τότε, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου είχε κατεβάσει την ανάρτηση και υποστήριξε ότι σκοπός της ήταν να “αναδείξει την υποκρισία όσων τρία χρόνια τώρα μας χαρακτηρίζουν φονιάδες με πρωτοσέλιδα και ώρες ατελείωτες σε τηλεδίκες. Όσο λοιπόν έφταιγε ο Τσίπρας και η Δούρου για το Μάτι άλλο τόσο φταίνε και οι σημερινοί για τα θύματα της πανδημίας. Αλλά κάποιοι δυστυχώς την υποκρισία και την αθλιότητα την έχουν στο πετσί τους”. Συμπλήρωσε ότι κατεβάζει την προηγούμενη ανάρτηση έχοντας αναδείξει την υποκρισία αλλά και για να μη δοθεί τροφή σε όσους “είδαν το πρόσωπό τους στον καθρέπτη και τρόμαξαν”.

Πηγή:omadaalithias.gr

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ά. Πορτοσάλτε για Τρίκαλα: «Το να λένε ότι η Κυβέρνηση δολοφόνησε είναι τυμβωρυχία και εκμετάλλευση του πόνου των συγγενών»

Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε τις αντιδράσεις για την υπόθεση των Τρικάλων.

Εφτά νεκροί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε τροχαίο στη Ρουμανία

Σε σοβαρό δυστύχημα φέρονται να εμπλέκονται Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία

Ισπανία: 39 νεκροί, 73 τραυματίες μετά τον εκτροχιασμό δύο τρένων υψηλής ταχύτητας

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στη νότια Ισπανία, στο οποίο ενεπλάκησαν δυο συρμοί υψηλής ταχύτητας,