Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου

Έρχονται τα podcasts του Μεγάρου Μουσικής

2 λεπτά ανάγνωση
29 Νοεμβρίου 2020

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2020–2021, εγκαινιάζει τον καινούργιο κύκλο διαδικτυακών μεταδόσεων Μegaron Podcasts που είναι ειδικά σχεδιασμένος για τους ακροατές του.

Περιλαμβάνει απρόσμενες συνεντεύξεις προσωπικοτήτων από τον χώρο των τεχνών, των επιστημών και της διανόησης, εκπαιδευτικά προγράμματα και αποκλειστικά ρεσιτάλ καλλιτεχνών, όλα ηχογραφημένα στα στούντιο του Μεγάρου. Αυτή η νέα πρωτοβουλία υλοποιείται με τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για τη στήριξη ελλήνων καλλιτεχνών λόγω Covid–19.

Την επιμέλεια, μοντάζ και παρουσίαση όλων των Megaron Podcasts έχει αναλάβει ο παραγωγός ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων, συνθέτης και πιανίστας Χρίστος Παπαγεωργίου. To μουσικό σήμα συνέθεσε ο Περικλής Λιακάκης. Την ηχητική επιμέλεια έχει αναλάβει το τμήμα ηχογραφήσεων του Μεγάρου με επικεφαλής τον Νίκο Εσπιαλίδη.

Μπορείτε να επιλέξετε on demand τα Megaron Podcasts στο παρακάτω link

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιατρικό Μάρκετινγκ: Το 2025 οι γιατροί χρειάζονται σύστημα – όχι clicks!

Η εποχή που αρκούσε ένα site και λίγες διαφημίσεις Google έχει τελειώσει.

Με την υποστήριξη της Πειραιώς, η συναυλία της σοπράνο Asmik Grigorian στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Στην πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα, η σπουδαία σοπράνο Asmik Grigorian, η

Η Πειραιώς χρυσός χορηγός στη χριστουγεννιάτικη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών «The Polar Express»

Η Πειραιώς, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει στον χώρο της Τέχνης