Lufthansa: Αυξημένα 70% τα έσοδα σε σχέση με το προηγούμενο έτος

2 λεπτά ανάγνωση
5 Αυγούστου 2021

Η γερμανική Lufthansa ανακοίνωσε ότι η ανάκαμψη των αεροπορικών ταξιδιών και η πρόοδος στην μείωση του κόστους, βοήθησαν την αεροπορική εταιρεία να συρρικνώσει περαιτέρω τις ζημιές στο β΄ τρίμηνο και να καταγράψει ταμειακές εισροές-ρεκόρ, για πρώτη φορά μετά από την κρίση.

Ο όμιλος, ο οποίος έχει ακόμη στον έλεγχο του τις Eurowings, Swiss, Brussels, Austrian Airlines, ανακοίνωσε ότι οι προσαρμοσμένες λειτουργικές ζημιές συρρικνώθηκαν στα 952 εκκατ. Ευρώ από τα 1,7 δισ. Ευρώ πριν από ένα χρόνο, ελαφρώς χαμηλότερα των εκτιμήσεων για 971 εκατ. Ευρώ.

Η Lufthansa ανακοίνωσε ότι οι αεροπορικές της εταιρείες μετέφεραν 7 εκατ. Επιβάτες στο τρίμηνο, στο 18% του επιπέδου του 2019, αν και οι αριθμοί βελτιώθηκαν στο τρίμηνο και έφτασαν στο 40% στο τέλος Ιουνίου.

Τα έσοδα αυξήθηκαν 70% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, στα 3,2 δισ. Ευρώ, οριακά χαμηλότερα των εκτιμήσεων.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΑΔΕ: Real-time έλεγχοι και AI αλλάζουν το φορολογικό τοπίο το 2026

Σε νέα και σαφώς πιο απαιτητική φάση ψηφιακού μετασχηματισμού εισέρχεται η Ανεξάρτητη

Πρωτογενές πλεόνασμα €8,1 δισ. το 2025 – Έσοδα €77,1 δισ., πάνω από τον στόχο οι φόροι, συγκράτηση στις δαπάνες

Με πρωτογενές πλεόνασμα 8,089 δισ. ευρώ έκλεισε ο κρατικός προϋπολογισμός του 2025,

Η φούσκα της Τεχνητής Νοημοσύνης AIτεντώνεται όλο και περισσότερο

Θα σκάσει; Μάλλον ναι. Θα ξαναζήσουμε τον κύκλο της dot-com, αλλά αυτή