Survivor – Spoiler: Ποιος κερδίζει απόψε την ασυλία

3 λεπτά ανάγνωση
20 Φεβρουαρίου 2022

Μετά τις συνεχόμενες ήττες που είχαν υποστεί, στα τελευταία επεισόδια του Survivor 5 οι Μαχητές απέσπασαν δύο νίκες και έτσι, με αναπτερωμένο το ηθικό και παρά τον ανοιχτό πόλεμο Σπύρου Μαρτίκα – Ασημίνας Χατζηανδρέου, η ομάδα θα κληθεί να αγωνιστεί κατά των Διάσημων για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Εκείνοι με τη σειρά τους δείχνουν να έχουν σπάσει σε δύο κλίκες: Απόστολος Ρουβάς, Σάκης Αρσενίου, Άρης Σοϊλέδης και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου η μία και Κάτια Ταραμπάνκο, Βρισηίδα Ανδριώτου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Τάκη Καραγκούνια η άλλη. Μένει να δούμε κατά πόσο θα καταφέρουν να ενωθούν προκειμένου να νικήσουν τους Μαχητές και να μη χρειαστεί να ψηφίσουν παίκτη προς αποχώρηση στο Συμβούλιο.

Όσον αφορά το αγώνισμα, οι τηλεθεατές θα δουν τη ρόδα να επιστρέφει, άρα το μόνο σίγουρο είναι ότι απαιτείται τόσο δύναμη όσο και καλή συνεργασία από πλευράς παικτών, ενώ ως προς τον τελικό νικητή, σύμφωνα με τα spoiler, οι Μαχητές θα νικήσουν και θα κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Μύκονο ο Ατζούν με τη σύντροφό του, Ayca

Κάθε χρόνο επιλέγει το «νησί των ανέμων» ο Mr Survivor.

Η Δ. Βαμβακούση και ο Γ. Αγγελόπουλος έγιναν γονείς και απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Youfly.com η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Χαμός στο «Survivor»: Παίκτες «τρύπησαν» την παραγωγή – Παίρνει μέτρα ο Ατζούν

Ένας χαμός επικρατεί στο Survivor, καθώς κάποιοι παίκτες έχουν παραβεί ορισμένους κανόνες,