Πάτρα: Ανατροπή με τον θάνατο της Μαλένας – “Κατά 99% δεν οφείλεται σε ηπατική ανεπάρκεια”

6 λεπτά ανάγνωση
14 Μαρτίου 2022

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την πρωτοφανή υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, μέσα σε διάστημα μόλις 33 μηνών.

Η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που ελέγχει τις εκθέσεις των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας στην Πάτρα με επικεφαλής τον προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκο Καρακούκη, βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης του πορίσματος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Πελοπόννησος, ως προς τη Μαλένα “κατά 99% θα απορρίψει ότι η αιτία του θανάτου της ήταν η ηπατική ανεπάρκεια”.

Συνεπώς, και αυτός ο θάνατος αποκτά “μυστήρια” διάσταση και αναμένεται από τους ειδικούς μια άλλη εξήγηση για τους λόγους που έφυγε το κοριτσάκι από τη ζωή πριν από τρία χρόνια.

“Είμαστε μακριά από τη λύση του γρίφου”
Την ίδια στιγμή αξιόπιστοι ιατροδικαστικοί κύκλοι επιμένουν ότι στους δύο πρώτους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας τα ευρήματα είναι “μη ειδικά” που σημαίνει ότι η μη ύπαρξη ειδικών ευρημάτων δεν παραπέμπει σε εγκλήματα.

Στο μεταξύ, από τη μέχρι στιγμής ιατροδικαστική διερεύνηση και του τρίτου θανάτου, της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ιατροδικαστές αναφέρουν ότι δεν έχει προκύψει κάτι αξιοσημείωτο, ώστε να διευκολύνεται το τμήμα Ανθρωποκτονιών που διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση.

“Είμαστε μακριά από τη λύση του γρίφου, εκτός κι αν συμβεί κάποιο συνταρακτικό απρόοπτο”, ειπώθηκε στην εφημερίδα Πελοπόννησος από την ίδια ιατροδικαστική πηγή.

Τσιόλα: Τηρώ στάση αναμονής…
Στην εφημερίδα μιλά και η Αγγελική Τσιόλα, η οποία διενήργησε την δεύτερη νεκροψία-νεκροτομή. Όπως ανέφερε η ιατροδικαστής: “Οφείλουμε να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της άτυπης επιτροπής. Ως γενικό σχόλιο που αφορά τη δική μου προσέγγιση στο έργο μας είναι ότι πάντα κοιτάζω σε κάθε περιστατικό μόνο τα επιστημονικά ευρήματα”, λέει χαρακτηριστικά.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurobank: «Η μαγεία του θεάτρου, δώρο για τα παιδιά»

Η Eurobank συμπληρώνει φέτος τέσσερα (4) χρόνια από την έναρξη της δράσης

Και αυτά τα Χριστούγεννα η ΔΕΗ γίνεται «Ένα με τα Παιδιά»

Στο πλευρό των παιδιών που το έχουν ανάγκη, βρίσκεται και αυτές τις

Έναρξη λειτουργίας των τελευταίων 10 χιλιομέτρων από Μιντιλόγλι – Καμίνια του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου

Η Ολυμπία Οδός ενημερώνει πως το τμήμα από Μιντιλόγλι – Καμίνια (μήκους