Μηνυτήρια αναφορά προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών κατά του Τάκη Τσουκαλά για τα όσα είπε στην τηλεοπτική του εκπομπή, καταθέτει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του Τάκη Τσουκαλά, για όσα ακούστηκαν στη διάρκεια εκπομπής του μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Η αναφορά περιγράφει τους συκοφαντικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, όπως υποστηρίζουν οι “ασπρόμαυροι”, μαζί με το οπτικοακουστικό υλικό εκπομπής του τελευταίου μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισημαίνουν πως βάσει του άρθρου 41ΣΤ παρ. 6 του Ν. 2725/1999 δύνανται οι χαρακτηρισμοί αυτοί να παροτρύνουν, υποκινήσουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αδικημάτων βίας στον αθλητισμό, και προς τούτο συνιστούν ποινικό αδίκημα.

Επίσης, η αναφορά πρόκειται να κοινοποιηθεί και στο ΕΣΡ, από το οποίο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά να διενεργήσει έλεγχο και επιβολή σχετικών ποινών σε βάρος του καταγγελλόμενου και της πλατφόρμας, μέσω της οποίας μεταδόθηκε η εκπομπή.




Facebook Comments