Αποχώρησε από το στούντιο ο Πορτοσάλτε: «Ποιος είσαι εσύ που θα κάνεις μομφή; -Δεν μας παρατάς πρωί – πρωί, άιντε…»

4 λεπτά ανάγνωση
20 Ιουνίου 2022
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Με ένταση ξεκίνησε η εβδομάδα στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ με τον Άρη Πορτοσάλτε να εκνευρίζεται με τον δημοσιογράφο Φοίβο Κλαυδιανό γιατί ο δεύτερος σε μία αντιπαράθεση που είχαν περί αριστεράς και δεξιάς, είπε ότι «θα κάνω μια μομφή στον Αρη» με τον Πορτοσάλτε να εκνευρίζεται και να τον διακόπτει λέγοντας «ποιος είσαι εσύ που θα κάνεις μομφή» και σηκώθηκε να φύγει από το στούντιο.

«Τι είσαι, εισαγγελέας. Είσαι η αριστερά που έρχεται και τιμωρεί; Ποιος είσαι εσύ που θα κάνεις μομφή;», έλεγε ο Πορτοσάλτε, διακόπτοντας τον συνάδελφό του, ενώ αμέσως μετά σηκώθηκε και έφυγε από το στούντιο, πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση, λέγοντας «δεν μας παρατάς πρωί-πρωί, άιντε…»




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Πορτοσάλτε για Κωνσταντοπούλου: «Δηλώνει Αριστερή και υποστηρίζει οτιδήποτε ολοκληρωτικό»

Η κριτική που ασκείται από τον Άρη Πορτοσάλτε προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Α. Πορτοσάλτε: «Αν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ βγάλουν γραπτώς ότι δεν συνεργάζονται με τη ΝΔ θα έχουν κάνει το μεγαλύτερο δώρο στον Μητσοτάκη»

Ο Α. Πορτοσάλτε εκτίμησε ότι μια επίσημη και γραπτή δέσμευση του ΠΑΣΟΚ

Α. Πορτοσάτε: «Είναι δυνατόν η ΝΔ να κάνει συγκυβέρνηση με καταστάσεις ψεκασμένων;»

Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τα σενάρια περί μετεκλογικών