Νέος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ο Ισίδωρος Ντογιάκος

2 λεπτά ανάγνωση
4 Ιουλίου 2022

Νέος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι από σήμερα ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, ενώ στη θέση του πρόεδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας επελέγη η αντιπρόεδρος η Ευαγγελία Νίκα, όπως αναφέρει το dikastiko.gr.

Ο κ. Ντογιάκος έχει χειριστεί πλήθος σημαντικών υποθέσεων με έντονο πολιτικό και κοινωνικό αντίκτυπο κατά τη διάρκεια της πολυετούς θητείας του, ενώ έξω από το σπίτι του είχε βρεθεί το 2018 εκρηκτικός μηχανισμός.

Κορωνίδα των υποθέσεων που έχει χειριστεί στην καριέρα του ο κ. Ντογιάκος, ήταν η δικογραφία για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης είχε ζητήσει με πρότασή του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο την παραπομπή σε δίκη 70 προσώπων, μεταξύ των οποίων και των 18 τότε βουλευτών του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Goldman: Διαχειρίσιμη η απόφαση του ΑΠ – Buy σε Eurobank, Πειραιώς, Alpha

Η απόφαση του ΑΠ για τα δάνεια Κατσέλη επηρεάζει τις τράπεζες. Η

Όταν για το αυτονόητο χρειάζεται Άρειος Πάγος

Ας υποθέσουμε ότι είστε δανειολήπτης, που καλώς ή κακώς, έχετε υπαχθεί στο

Moody’s: Κίνδυνοι για τις τράπεζες μετά την απόφαση-βόμβα του Αρείου Πάγου

Η απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια Κατσέλη προκαλεί ανησυχία, με