Με το δεξί η Εθνική

4 λεπτά ανάγνωση
2 Σεπτεμβρίου 2022
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Με ένα εκπληκτικό γκολ φάουλ στα τελευταία 1:30 του Γιάννη Αντετοκούνμπο χάρισε στην Εθνική τη νίκη απέναντι στην Κροατία (89-85) στην πρεμιέρα του Eurobasket 2022.

Η Εθνική έφτασε να προηγείται ακόμη και με 17 πόντους στο πρώτο 20λεπτο, εκμεταλλευόμενη την προσαρμογή της Κροατίας στον Αντετοκούνμπο και καταφέρνοντας με Θανάση Αντετοκούνμπο, Αγραβάνη να καλύψει την θεωρητική υπεροχή που είχαν οι Κροάτες ελλείψει των Παπαγιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Κορυφαίοι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν οι Τάιλερ Ντόρσεϊ και Γιάννης Αντετοκούνμπο με 27 πόντους έκαστος. Για την Κροατία ξεχώρισαν οι Σμιθ με 23 και Μπογκντάνοβιτς με 19 πόντους.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

UBS: Το εντυπωσιακό comeback των ελληνικών ομολόγων

Από «παράδειγμα προς αποφυγή» στις διεθνείς αγορές χρέους, η Ελλάδα έχει εξελιχθεί

Δημοσιονομικοί κανόνες ΕΕ: επιστροφή στη λιτότητα ή «ευελιξία» για επενδύσεις;

Η συζήτηση για τους νέους δημοσιονομικούς κανόνες της ΕΕ έχει επανέλθει δυναμικά

Focus: Η Γερμανία μπορεί να διδαχθεί από την Ελλάδα στα θέματα κράτους πρόνοιας

Να διδαχθεί από την Ελλάδα στα θέματα κράτους πρόνοιας, καλεί το περιοδικό