Κούγιας: Αναλαμβάνει την υπεράσπιση της 17χρονης που δολοφόνησε την 22χρονη στο Μαρούσι

3 λεπτά ανάγνωση
22 Δεκεμβρίου 2022

Την υπεράσπιση της 17χρονης, που δολοφόνησε με 40 μαχαιριές την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι, στις 10 Δεκεμβρίου, αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας.

Το δικηγορικό γραφείο του γνωστού ποινικολόγου ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (22/12) ότι οι γονείς της κοπέλας ανέθεσαν την υπεράσπιση της κόρης τους στον Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ 17ΧΡΟΝΗΣ Μ.Χ. Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ 22ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

Οι γονείς της 17χρονης Μ.Χ. ανέθεσαν στον επικεφαλής του γραφείου μας, κο Αλέξιο Κούγια την υπεράσπιση της 17χρονης κόρης τους, η οποία προ ολίγων ημερών υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες αφαίρεσε τη ζωή της 22χρονης φίλης της.

Όπως πάντα, τόσο ο κος Κούγιας, όσο και εμείς οι συνεργάτες του θα κάνουμε καθετί νόμιμο για να βοηθήσουμε τη Δικαιοσύνη μέσα σε συνθήκες δίκαιης δίκης να εκδώσει μια δίκαιη απόφαση για την εντολέα μας.

Αθήνα, 22/12/2022
Με εκτίμηση και σεβασμό
Αλέξιος Κούγιας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τί σηματοδοτεί η δολοφονία του Charlie Kirk για τις ΗΠΑ — Η φωνή της νεολαίας του Τραμπ σβήνει, αλλά το πρόβλημα μεγαλώνει

Η Αμερική ξύπνησε σε ένα σοκ: ο Charlie Kirk, 31 ετών, ιδρυτής

Σοκαριστικό βίντεο: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας σε εστιατόριο

Την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 49χρονου προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας, την ώρα που

Σε αναστολή τίθεται από σήμερα όλη η ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας

Σοκ προκαλούν τα λόγια της Ειρήνης Μουρτζούκου, η οποία ομολόγησε στους αστυνομικούς