Αυτός είναι ο προπονητής που συνελήφθη για βιασμό ανηλίκων

2 λεπτά ανάγνωση
22 Μαρτίου 2023

Φρίκη προκαλεί η νέα αποκάλυψη για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών από προπονητή σε αθλητικό σύλλογο.

Σύμφωνα με το In.gr, πρόκειται για σύλλογο που έχει έδρα την Ηλιούπολη, με τις καταγγελίες των θυμάτων να αναφέρουν ότι οι αποτρόπαιες πράξεις του προπονητή ξεκίνησαν από το 2009.

Ο συγκεκριμένος προπονητής, ηλικίας 44 ετών σήμερα, βρισκόταν στο μικροσκόπιο των Αρχών εδώ και αρκετό καιρό, με τον 14ο ανακριτή να ζητά τη σύλληψή του.

Δείτε τον προπονητή:

Από το 2009 οι πράξεις του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος προπονητής είχε καταστρώσει ένα σχέδιο, προκειμένου να κερδίζει την εμπιστοσύνη των ανήλικων κοριτσιών, αλλά και να μην κινεί υποψίες στους γονείς για τις πολύωρες προπονήσεις των παιδιών.

Ειδικότερα, αφού τις εκθείαζε αρχικά για τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ακολουθήσουν το αγωνιστικό τμήμα έτσι ώστε να έχουν πολύωρες και κυρίως ατομικές προπονήσεις μαζί του.

Πηγή: In.gr

Φωτό: In.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

3 έτη με αναστολή η ποινή του Πέτρου Φιλιππίδη

Σε φυλάκιση τριών χρόνων με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης για

Απαλλαγή Φιλιππίδη λόγω αμφιβολιών και για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού προτείνει ο εισαγγελέας

Ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, Ανδρέας Καραφλός,

Δίκη Φιλιππίδη: Απαλλαγή λόγω πλείστων αμφιβολιών πρότεινε ο εισαγγελέας

Την απαλλαγή του Πέτρου Φιλιππίδη πρότεινε μετά το τέλος της αγόρευσής του