Τσαπανίδου για Γεωργούλη: Από τον Ιούνιο του 2022 ο Τσίπρας ζήτησε να διερευνηθούν φήμες για κακή συμπεριφορά

3 λεπτά ανάγνωση
18 Απριλίου 2023

Από τον Ιούνιο του 2022 ο Αλέξης Τσίπρας είχε ζητήσει να διερευνηθούν φήμες για κακή συμπεριφορά του Αλέξη Γεωργούλη, αποκάλυψε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, μιλώντας για την υπόθεση καταγγελίας για παρενόχληση σε βάρος του ηθοποιού και ευρωβουλευτή.

Η Πόπη Τσαπανίδου υποστήριξε πως δεν προέκυψε τίποτα από τις έρευνες, ενώ μετά τις αποκαλύψεις αποκάλυψε πως έχουν ζητήσει από τον Αλέξη Γεωργούλη να επιστρέψει την έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι όχι μόνο δυσάρεστο αλλά και σοκαριστικό, μας έχει σοκάρει όλους και ιδιαίτερα τις γυναίκες» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, μιλώντας στην εκπομπή LiveNews στο MEGA.

«Η ιστορία ξεκινά λίγο νωρίτερα. Χθες έγινε γνωστό τι ακριβώς συνέβη και μετά από 15 λεπτά απομακρύνθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και από το κοινοβούλιο. Δεν είναι αυτονόητα τα αντανακλαστικά αλλά για εμάς ήταν αυτονόητο. Δεν παίζουμε με τις γυναίκες και τα δικαιώματά τους» υπογράμμισε η Πόπη Τσαπανίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν. Μικρούτσικος για Τσίπρα: «Ευτυχώς δεν έζησε στον εμφύλιο, θα τον σκότωνε ο Π. Μαρινάκης»

Η δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Αλέξη Τσίπρα «ευτυχώς δεν έζησε

Ν. Μπίστης: «Θα συνδράμω στο κόμμα Τσίπρα αν μου ζητηθεί»

Ο Νίκος Μπίστης επιχειρεί για ακόμη μία φορά να παρουσιαστεί ως πολιτικός

ALCO: Στο 23,5% στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ – Πτώση για ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ

Eν αναμονή των ανακοινώσεων για τα νέα κόμματα από τον Αλέξη Τσίπρα