Ένα μπότοξ που δεν παραδέχτηκε η σύζυγος, στάθηκε αφορμή για έντονο καβγά ανάμεσα σε ένα ανδρόγυνο στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα η υπόθεση να απασχολήσει το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο σύζυγος υποψιάστηκε πως η 38χρονη είχε κάνει μπότοξ το πρωί της ίδιας ημέρας και δεν συμφωνούσε με την ενέργειά της.

Κάποια στιγμή ο λεκτικός καβγάς φαίνεται ότι ξέφυγε και η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία, καταγγέλλοντας τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία και δείχνοντας τη μελανιά που είχε στο πρόσωπό της. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον άντρα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη.

Καταθέτοντας, ωστόσο, στο δικαστήριο, η γυναίκα πήρε πίσω την αρχική καταγγελία λέγοντας ότι ο σύζυγός της δεν άσκησε ποτέ σωματική βία σε βάρος της και ότι εκείνη είχε καταναλώσει παραπάνω αλκοόλ που την έκανε εριστική. Σχετικά με τη μελανιά που είχε στο πρόσωπο, ισχυρίστηκε ότι είπε ψέματα στην αστυνομία ότι την προκάλεσε ο σύζυγός της.

Το δικαστήριο έκρινε αθώο τον κατηγορούμενο, λόγω αμφιβολιών, καθώς η καταγγέλλουσα παρουσίασε δύο διαφορετικές εκδοχές, στην αστυνομία και στο δικαστήριο.




Facebook Comments