Κάγια Κάλας: Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει ο Πούτιν είναι εκείνη της ισχύος

2 λεπτά ανάγνωση
22 Ιανουαρίου 2025

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν μιλάει μόνο τη γλώσσα της ισχύος, αλλά η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει τη δύναμη και τα μέσα να ξεπεράσει τη Ρωσία και σε δαπάνες και σε παραγωγή, δήλωσε την Τετάρτη η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφάλειας Κάγια Κάλας.

Η επικεφαλής της ευρωενωσιακής διπλωματίας πρόσθεσε ότι η ΕΕ έχει προσφέρει στη Ρωσία εναλλακτικές λύσεις για υπερβολικά πολύ καιρό.

“Ο κόσμος λέει ότι είμαι ένα “γεράκι” έναντι της Ρωσίας. Νομίζω ότι είμαι απλώς ρεαλίστρια για τη Ρωσία”, είπε κατά τη διάρκεια ομιλίας της στο ετήσιο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας (EDA).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΗ: Νέα εποχή εξυπηρέτησης με τον πελάτη στο επίκεντρο

Επενδύοντας σε ένα ενιαίο μοντέλο που συνδυάζει ανθρώπινη επαφή, ψηφιακά εργαλεία και

“Σφάχτηκαν” on air Στραβελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εδώ δεν είναι Βουλή – Είμαι 40 χρόνια δημοσιογράφος, γιατί με στοχοποιείτε» – «Η εκπομπή είναι τσιφλίκι σας;»

Ένταση μεταξύ του δημοσιογράφου Νίκου Στραβελάκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με την

Ά. Πορτοσάλτε: «Η κυβέρνηση δεν είναι απόλυτα ρουσφετολογική»

Η τοποθέτηση του Άρη Πορτοσάλτε αναδεικνύει μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση απέναντι στη