Με εντολή Μητσοτάκη ακυρώθηκε η γιορτή της ΣΤΑΣΥ για τα 25 χρόνια του Μετρό

4 λεπτά ανάγνωση
28 Ιανουαρίου 2025
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

«Στοπ» μπήκε από πλευράς του πρωθυπουργού στην γιορτή που είχε προγραμματιστεί για σήμερα για τα 25 χρόνια λειτουργίας του Μετρό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες η ΣΤΑΣΥ είχε προγραμματίσει την ετήσια κοπή πίτας που γίνεται κάθε χρόνο αυτές τις μέρες, ωστόσο επ’ αφορμής αυτής της εκδήλωσης θα γινόταν και μία μικρή γιορτή για τη συμπλήρωση 25 ετών από την έναρξη λειτουργίας του μετρό. Σε αυτήν προγραμματισμένο να δώσουν το «παρών», πέραν των εργαζομένων και της διοίκησης της εταιρίας, ήταν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, άλλα μέλη της ηγεσίας του Υπουργείου, ανώτερα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ κ.ο.κ.

Όταν το Μέγαρο Μαξίμου ενημερώθηκε για την εξέλιξη αυτή, υπήρξε άμεση παρέμβαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, με παρέμβαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ακυρώθηκε η γιορτή που προγραμματιζόταν, καθώς θεωρήθηκε απολύτως αναντίστοιχη τόσο με το πνεύμα των ημερών όσο και με την εν γένει κατάσταση στα ΜΜΜ, των οποίων η κατάσταση δεν επιτρέπει πανηγυρισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΙ & κυβερνοασφάλεια στο επίκεντρο εκδήλωσης του IT Innovation Center Ομίλου ΟΤΕ

Το AI Enables Cyber Security Meet-up 2026 διοργάνωσε το IT Innovation Center

Νέο ΔΕΗ MiniPark στον Σταθμό Λαρίσης

To ΔΕΗ MiniPark στον Σταθμό Λαρίσης, στη συμβολή των οδών Ακακίου 4

ΕΚΤ: Αμετάβλητα τα επιτόκια για πέμπτη συνεχόμενη συνεδρίαση

Αμετάβλητα για πέμπτη διαδοχική συνεδρίαση διατήρησε τα βασικά της επιτόκια η Ευρωπαϊκή