Αδ. Γεωργιάδης: «Η Κωνσταντοπούλου οργάνωσε την απεργία πείνας του Π. Ρούτσι με στόχο να μην ξεκινήσει το δικαστήριο»

2 λεπτά ανάγνωση
1 Οκτωβρίου 2025
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ο ρόλος της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην υπόθεση του Παναγιώτη Ρούτσι εγείρει σοβαρά ερωτήματα για τα πραγματικά της κίνητρα.

Αντί να σταθεί στο ύψος μιας νομικού που οφείλει να υπηρετεί τη δικαιοσύνη και το θεσμικό πλαίσιο, φαίνεται να επιλέγει τον δρόμο της εργαλειοποίησης του πόνου με στόχο την καθυστέρηση της δίκης.

Η πρωτοβουλία της να «οργανώσει» απεργία πείνας όχι μόνο δεν συνάδει με τη σοβαρότητα που απαιτείται, αλλά πλήττει την αξιοπιστία του ίδιου του θεσμού της δικηγορίας, μετατρέποντας μια τραγωδία σε πολιτικό θέαμα.

Έτσι, η Κωνσταντοπούλου δείχνει για ακόμη μια φορά ότι επιδιώκει να μεταφέρει τις δίκες στις πλατείες, αντί να επιτρέπει στη Δικαιοσύνη να κάνει απερίσπαστη το έργο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν η βλακεία ξεπερνά κάθε φαντασία και οδηγεί σε τραγωδίες

(…όπως στο εργοστάσιο των Τρικάλων) … Εισαγωγή Κορνήλιος Καστοριάδης (φιλόσοφος παγκοσμίου κύρους

Στις 13/2 ξεκινά το 38th Thessaloniki Insurance Conference 2026 (THINC)

Η Innovation Media, το insuranceforum.gr και το περιοδικό The Insurer ετοιμάζονται να

Ά. Πορτοσάλτε για Α. Σαμαρά: «Το πείσμα προς τον Μητσοτάκη μην τον οδηγεί σε δηλώσεις που ξεφεύγουν»

Οι συνεχείς δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά δείχνουν ότι το προσωπικό πείσμα υπερισχύει