Χ. Γιαννούλης: «Σοβαρό πολιτικό ζήτημα εάν στις εκλογές υπάρχει ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ και κόμμα Τσίπρα»

2 λεπτά ανάγνωση
24 Οκτωβρίου 2025
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ο Χρήστος Γιαννούλης άνοιξε νέο κύκλο συζήτησης εντός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας ότι θα προκύψει σοβαρό πολιτικό ζήτημα εάν στις επόμενες εκλογές υπάρξουν ταυτόχρονα ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και κόμμα υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως σημείωσε, μια τέτοια εξέλιξη θα προκαλέσει σύγχυση στο εκλογικό σώμα και θα οδηγήσει σε κατακερματισμό της προοδευτικής ψήφου, με αποτέλεσμα να ενισχυθούν, εμμέσως, οι κυβερνητικές δυνάμεις.

Παράλληλα, κάλεσε σε ψυχραιμία και πολιτική υπευθυνότητα, υπογραμμίζοντας ότι ο χώρος της Αριστεράς χρειάζεται ενότητα και καθαρό μήνυμα, όχι νέα εσωτερικά ρήγματα που θα αποδυναμώσουν τη δημοκρατική αντιπολίτευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΗ: Νέα εποχή εξυπηρέτησης με τον πελάτη στο επίκεντρο

Επενδύοντας σε ένα ενιαίο μοντέλο που συνδυάζει ανθρώπινη επαφή, ψηφιακά εργαλεία και

“Σφάχτηκαν” on air Στραβελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εδώ δεν είναι Βουλή – Είμαι 40 χρόνια δημοσιογράφος, γιατί με στοχοποιείτε» – «Η εκπομπή είναι τσιφλίκι σας;»

Ένταση μεταξύ του δημοσιογράφου Νίκου Στραβελάκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με την

Ά. Πορτοσάλτε: «Η κυβέρνηση δεν είναι απόλυτα ρουσφετολογική»

Η τοποθέτηση του Άρη Πορτοσάλτε αναδεικνύει μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση απέναντι στη