Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου

Αδ. Γεωργιάδης: «Ο λόγος της κ. Καρυστιανού εκφράζει έναν χώρο παραλογισμού»

2 λεπτά ανάγνωση
2 Φεβρουαρίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ο λόγος της Μ. Καρυστιανού, όπως σωστά επισημαίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, δεν συμβάλλει σε μια σοβαρή και θεσμική δημόσια συζήτηση, αλλά κινείται στη σφαίρα της συναισθηματικής φόρτισης και της γενίκευσης.

Η απόπειρα μετατροπής μιας τραγωδίας σε πολιτικό εργαλείο, χωρίς τεκμηρίωση και με όρους απόλυτης καταγγελίας, οδηγεί αναπόφευκτα σε παραλογισμό και πόλωση.

Αντί να ενισχύει την αναζήτηση της αλήθειας και της δικαιοσύνης, ο συγκεκριμένος λόγος θολώνει τα όρια μεταξύ δικαιολογημένης αγανάκτησης και πολιτικής εκμετάλλευσης, υπονομεύοντας τελικά τον ίδιο τον δημόσιο διάλογο που υποτίθεται ότι υπηρετεί.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Αριστερά: Αποχώρησαν ο Ν. Μπίστης κι άλλα 9 μέλη της ΚΕ

Αποχώρησαν από τη Νέα Αριστερά ο Νίκος Μπίστης κι άλλα εννέα μέλη

Α. Λοβέρδος: «Πιθανόν το “ΟΧΙ σε όλα” από τα κόμματα της Αριστεράς»

Η επισήμανση του Ανδρέα Λοβέρδου αποτυπώνει μια πάγια στάση των κομμάτων της

Λ. Κανέλλη: «Όποιος έφυγε από το ΚΚΕ θα πρέπει να καταλάβει το λάθος του»

Η Λιάνα Κανέλλη μίλησε για την αναθεώρηση του Συντάγματος, το ΝΑΤΟ, την