Μ. Βουλαρίνος: «Στο ΠΑΣΟΚ κάνουν ό,τι μπορούν για να μας διασκεδάσουν και να κρατήσουν τη ΝΔ στην κυβέρνηση»

2 λεπτά ανάγνωση
17 Μαρτίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η τοποθέτηση του Μ. Βουλαρίνου αποτυπώνει με αιχμηρό τρόπο την εικόνα που, κατά τον ίδιο, παρουσιάζει το ΠΑΣΟΚ το τελευταίο διάστημα, υποστηρίζοντας ότι οι κινήσεις και οι αντιδράσεις του όχι μόνο δεν ενισχύουν τον ρόλο της αντιπολίτευσης, αλλά λειτουργούν τελικά προς όφελος της κυβέρνησης.

Με τη φράση ότι «κάνουν ό,τι μπορούν για να μας διασκεδάσουν», αφήνει σαφείς αιχμές για έλλειψη σοβαρότητας και στρατηγικής, ενώ παράλληλα υπονοεί ότι η ΝΔ επωφελείται από αυτή τη στάση, καθώς δεν δέχεται ουσιαστική πολιτική πίεση.

Η παρέμβαση αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο κλίμα έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης, με το ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται στο στόχαστρο κριτικής για τη συνολική του παρουσία και αποτελεσματικότητα στο πολιτικό σκηνικό.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Μητσοτάκης: Εκλογικό δίλημμα, τρίτη τετραετία και ολομέτωπη σύγκρουση με Σαμαρά

Η τρίωρη παρουσία του Κ. Μητσοτάκη ολοκλήρωσε μια ΔΕΘ με έντονο προεκλογικό

Α. Πορτοσάλτε: «Καλωσορίζουμε τον νέο κ. Παππά, έχει να δώσει πολύ υλικό, έρχεται ο χαβαλές»

Το σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε φωτίζει τη νέα πολιτική παράσταση που επιχειρούν

Interview: Πρωτιά της ΝΔ – Στο 3,1% η Κωνσταντοπούλου – “Όχι” στον Σαμαρά το 78%

Πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία με διαφορά 13,6 μονάδων από τη δεύτερη Ελληνική Αριστερή Συμπαρατάξη καταγράφει δημοσκόπηση της