Eurobank: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών

2 λεπτά ανάγνωση
4 Μαΐου 2026

Η Eurobank ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του Προγράμματος Επαναγοράς Ιδίων Μετοχών, μέσω του οποίου απέκτησε συνολικά 586.307 μετοχές της, με μέση τιμή κτήσης €3,8409 ανά μετοχή και συνολικό κόστος 2.251.934,77 ευρώ.

Η επαναγορά πραγματοποιήθηκε κατά το διάστημα 27-29 Απριλίου 2026 μέσω του μέλους του Euronext Athens “Eurobank Equities”.

Συνολικά, η Τράπεζα κατέχει πλέον 32.389.605 ίδιες μετοχές, που αντιστοιχούν σε 0,89% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της. Η ολοκλήρωση των αγορών σηματοδοτεί το κλείσιμο του προγράμματος, το οποίο είχε εγκριθεί από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Τράπεζας τον Οκτώβριο του 2025.

Επιπλέον, η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 28ης Απριλίου 2026 ενέκρινε την ακύρωση 28.097.019 Ιδίων Μετοχών του Προγράμματος, με την διαδικασία να εκκρεμεί την έγκριση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ν. Φαραντούρης: «Μόνο το ΠΑΣΟΚ έχει θέσεις, κυβερνητικό πρόγραμμα και στελέχη να το εφαρμόσουν»

Ο Νικόλας Φαραντούρης υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ αποτελεί τη μόνη πολιτική δύναμη

Π. Μαρινάκης: «Όχι από τη ΝΔ στο αίτημα για προανακριτική για Λιβανό και Αραμπατζή»

Την αρνητική απάντηση της ΝΔ στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ και άλλων κομμάτων

Χρηματιστήριο: Αντίδραση μετά τη διόρθωση – Ανάκαμψη σε τράπεζες και blue chips

Ανοδικά κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών, επιχειρώντας αντίδραση μετά τη διόρθωση των προηγούμενων