Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Ντροπή η κυβέρνηση να σέρνει τη χώρα σε συμμαχίες με κράτη που διαπράττουν εγκλήματα»

2 λεπτά ανάγνωση
31 Αυγούστου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιλέγει ξανά τον καταγγελτικό λόγο και μετατρέπει ένα σύνθετο ζήτημα εξωτερικής πολιτικής σε εύκολο σύνθημα.

Ωστόσο, η Ελλάδα δεν χαράσσει διεθνή στρατηγική με κραυγές, αλλά με βάση την ασφάλεια, το εθνικό συμφέρον και τις γεωπολιτικές ισορροπίες.

Επιπλέον, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αποφεύγει να παρουσιάσει ρεαλιστική εναλλακτική για τις συμμαχίες της χώρας. Η απόλυτη ρητορική μπορεί να προσφέρει πρόσκαιρη δημοσιότητα, όμως δεν απαντά στις πραγματικές απειλές που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

Η εξωτερική πολιτική απαιτεί υπευθυνότητα, σχέδιο και δύσκολες αποφάσεις — όχι θεατρικές καταγγελίες χωρίς πρακτική πρόταση.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «να φύγει ο Μητσοτάκης» δεν αρκεί

Πίσω από το αντικυβερνητικό μέτωπο βλέπουμε αντίθετες απαιτήσεις, πολιτικές αντιφάσεις και άφθονο

Interview: Σταθερά πρώτη η ΝΔ – Στο 3,6% η Καρυστιανού – Στο 2,9%η Πλεύση Ελευθερίας – “Όχι” στο κόμμα Σαμαρά λέει το 79%

Σταθερά πρώτη στο 26,5% παραμένει η Νέα Δημοκρατία, με την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη να υποχωρεί

Διπλός συναγερμός στην κυβέρνηση για πετρέλαιο και Ιράν – Στο τραπέζι νέα μέτρα και Patriot

Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει διπλή πίεση από την κρίση στη Μέση Ανατολή.