Η βιωσιμότητα μιας επιχείρησης δεν εξαρτάται μόνο από τις εμπορικές αποφάσεις του επιχειρηματία, αλλά πολλές φορές επηρεάζεται ανεπανόρθωτα από ζημιές που θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με την κατάλληλη ασφαλιστική προστασία.

Η ασφάλιση της επιχείρησης αποτελεί μικρή επένδυση που συμβάλλει στην βιωσιμότητα και ανταγωνιστικότητα της. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε κάποια βασικά σημεία που έχουν μεγάλη σημασία για μια σωστή και ολοκληρωμένη ασφάλιση της επιχείρησης σας.

Α. Το οικονομικότερο ασφάλιστρο του συμβολαίου σε συνδυασμό όμως με την πληρότητα των ασφαλιστικών καλύψεων ανάλογα με το είδος της επιχείρησης σας.

Β. Να περιλαμβάνει κάλυψη όλων των περιουσιακών στοιχείων (εξοπλισμό, εμπορεύματα, μηχανήματα κ.λ.π.) έναντι φωτιάς και λοιπών κατονομαζόμενων κινδύνων καθώς και επέκταση κάλυψης πάγιων εξόδων,  απώλειας κερδών και αστικών ευθυνών.

Γ. Να μην υπάρχει στην ασφάλιση. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα πρέπει να γίνεται συνεργασία ασφαλιζόμενου και ασφαλιστικού διαμεσολαβητή ώστε να γίνεται προσαρμογή των ασφαλιζόμενων κεφαλαίων για να προσεγγίζουν τις πραγματικές αξίες αντικατάστασης καθώς και αλλαγές στα δεδομένα της επιχείρησης.

Το τμήμα ασφαλειών του φοροτεχνικού μας γραφείου παρακολουθεί διαρκώς τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου έχοντας ένα πλήθος ασφαλιστικών προγραμμάτων για κάθε επιχειρηματικό κίνδυνο, προσφέροντας απόλυτη σιγουριά και εξασφάλιση.

Είμαστε στη διάθεσή σας ώστε να σχεδιάσουμε από κοινού την καλύτερη δυνατή λύση για την επιχείρησή σας.

Facebook Comments