Από εκεί που θα έκοβαν τις λιμουζίνες, τα αναίτια έξοδα και τις βουλευτικές υπερβολές, -προεκλογικά πάντα- τώρα ο Αλέξης Τσίπρας περνάει τροπολογία -και μάλιστα ως επείγουσα- προκειμένου οι Έλληνες φορολογούμενοι να πληρώσουν το ταξίδι των κυβερνητικων στην Πάρο για τα εγκαίνια του αεροδρομίου του νησιού.

Το πιο αστείο δε είναι πως δεν θα πάνε ένα, δύο άντε τρία άτομα, αλλά 54! Η αποστολή με επικεφαλής τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο που αναχωρεί για Πάρο την Παρασκευή θα έχει σηνοδεία 54 ατόμων!

Από την άλλη πλευρά είναι λογικό… Η Πάρος είναι όμορφο νησί, το καλοκαίρι έχει φτάσει στη μέση του, ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο. Ποιος δεν θα ήθελε να κάνει ένα ευχάριστο ταξιδάκι αστραπή και μάλιστα τζάμπα.

Το κρίμα είναι που το ίδιο δεν μπορεί να κάνει κι ο Έλληνας φορολογούμενος, αφού τα λεφτά για τις διακοπές σε ελληνικό νησί, τα βάζει στην άκρη για το ραντεβού του Σεπτεμβρίου με τον ΕΝΦΙΑ.

Την αποκάλυψη έκανε μέσω twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έγραψε:

Ο @atsipras πάει στην Πάρο για εγκαίνια και παίρνει μαζί του 54 άτομα, για 3 μέρες δωρεάν.Περνάνε τώρα τροπολογία για να τα πληρώσουμε εμείς

 

Facebook Comments