Υποχωρεί η απόδοση του 10ετούς ελλην. ομολόγου μετά τη συμφωνία με την τρόικα

1 λεπτό ανάγνωση
8 Ιουλίου 2013

Πτωτικά κινείτο η απόδοση του 10ετούς ελληνικού ομολόγου μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα των δανειστών.

Η τρόικα της ΕΕ και του ΔΝΤ δήλωσε την Δευτέρα ότι κατέληξε σε συμφωνία με την κυβέρνηση σε τεχνικό επίπεδο για τους στόχους του δημοσιονομικού προγράμματος, φέρνοντας ένα βήμα πιο κοντά την απελευθέρωση της επόμενης δόσης των 8,1 δις ευρώ.

Σύμφωνα με το Tradeweb, στις 11:28 η απόδοση του 10ετούς ομολόγου διαμορφωνόταν στο 11,14%. Η απόδοση του ομολόγου υποχωρούσε από νωρίς το πρωί εν μέσω προσδοκιών για την επίτευξη συμφωνίας με την τρόικα.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

UBS: Ευκαιρίες στα ελληνικά ομόλογα παρά την γεωπολιτική ένταση

Η κλιμάκωση της γεωπολιτικής έντασης στη Μέση Ανατολή έχει αυξήσει την αβεβαιότητα

Ομόλογα: Ανοδικές πιέσεις στις αποδόσεις ενόψει DBRS – Στο μικροσκόπιο πληθωρισμός και κρίση στη Μέση Ανατολή

Ανοδικά κινούνται οι αποδόσεις των ομολόγων στην Ευρωζώνη και στην Ελλάδα.

Η Ευρώπη είναι πλέον, de facto, το ασφαλέστερο περιουσιακό στοιχείο στον κόσμο

Οι ΗΠΑ έχουν χάσει πλέον την αίγλη που είχαν στο παγκόσμιο χρηματοοικονομικό