Υποχωρεί η απόδοση του 10ετούς ελλην. ομολόγου μετά τη συμφωνία με την τρόικα

1 λεπτό ανάγνωση
8 Ιουλίου 2013

Πτωτικά κινείτο η απόδοση του 10ετούς ελληνικού ομολόγου μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα των δανειστών.

Η τρόικα της ΕΕ και του ΔΝΤ δήλωσε την Δευτέρα ότι κατέληξε σε συμφωνία με την κυβέρνηση σε τεχνικό επίπεδο για τους στόχους του δημοσιονομικού προγράμματος, φέρνοντας ένα βήμα πιο κοντά την απελευθέρωση της επόμενης δόσης των 8,1 δις ευρώ.

Σύμφωνα με το Tradeweb, στις 11:28 η απόδοση του 10ετούς ομολόγου διαμορφωνόταν στο 11,14%. Η απόδοση του ομολόγου υποχωρούσε από νωρίς το πρωί εν μέσω προσδοκιών για την επίτευξη συμφωνίας με την τρόικα.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

FED: Σε κρίσιμο σταυροδρόμι τα επιτόκια – Τί περιμένουν οι αγορές

Σε κρίσιμο σημείο βρίσκονται τα επιτόκια της Federal Reserve.

ΟΔΔΗΧ: Στα €507 εκατ. οι προσφορές για την επανέκδοση του 10ετούς ομολόγου – Υπερκάλυψη κατά 2,03 φορές

Με υπερκάλυψη και αύξηση της απόδοσης ολοκληρώθηκε η επανέκδοση του 10ετούς ομολόγου

Ενεργειακό σοκ και ομόλογα: Ο πόλεμος ανεβάζει επιτόκια και πιέζει την οικονομία

Η κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή προκαλεί ήδη ισχυρές αναταράξεις στην