Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατά της υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τραμπ

3 λεπτά ανάγνωση
9 Οκτωβρίου 2016

Κατά της υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τραμπ στράφηκε ο Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο,  και σε ένα βίντεο μοιράστηκε με τα εκατομμύρια των θαυμαστών του τις σκέψεις του, λέγοντας ότι «ο Τραμπ είναι ντροπή για τη χώρα».

Ο σταρ του Χόλυγουντ, φανερά θυμωμένος, ανέφερε πως οι Ρεπουμπλικάνοι έβαλαν ως υποψήφιο «έναν ηλίθιο» που αποτελεί απειλή για τον κόσμο.

Ο διάσημος ηθοποιός, συμμετέχοντας στην καμπάνια «Μην ψηφίζετε», δήλωσε πως ο Τραμπ θα έπρεπε να «κοπεί» από τη διαδικασία. Παροτρύνει τους πολίτες, μαζί με άλλες διασημότητες, στις επικείμενες εκλογές να μην ψηφίσουν, αλλά να ενώσουν τις φωνές τους και να διαμαρτυρηθούν για όσα συμβαίνουν.

Σε όλους τους συμμετέχοντες στην εκστρατεία έγινε η ερώτηση: «Τι σας ανησυχεί περισσότερο;». Έτσι, ο 73χρονος ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία να «στολίσει» με πολλά κοσμητικά επίθετα τον 70χρονο Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν «προφανέστατα ηλίθιο» άνθρωπο, που κινείται σαν «αδέσποτο σκυλί» και συμπεριφέρεται σαν «γουρούνι».


 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια θα κυριαρχήσει;

Χρειάστηκε ελάχιστος χρόνος δημόσιας έκθεσης για να γίνει φανερό ότι η Μαρία

Από τα Ιωάννινα η εκκίνηση της «γαλάζιας μηχανής» ενόψει 2027

Σε φάση πλήρους κινητοποίησης περνά από σήμερα ο κομματικός μηχανισμός της Νέας

Μπ. Παπαδημητρίου: «Αν δεν ενωθεί η αντιπολίτευση ο Μητσοτάκης θα κάνει εκλογική εκδρομή»

Η δήλωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου κινείται για ακόμη μία φορά στη σφαίρα