Κλειστή η Κορίνθου – Πατρών στο ύψος του Αιγίου

3 λεπτά ανάγνωση
29 Ιανουαρίου 2017

Κλειστή παραμένει από τις 18.30 η νέα εθνική οδός Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Αιγίου, καθώς στο σημείο πραγματοποιούν κινητοποίηση αγρότες της περιοχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ο αποκλεισμός του δρόμου θα διαρκέσει μέχρι τις 21:00 το βράδυ και η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται μέχρι εκείνη την ώρα στην παλαιά εθνική οδό.

Νέες μορφές κινητοποιήσεων από τους αγρότες της Νίκαιας

Να προχωρήσουν σε νέες μορφές κινητοποιήσεων τις επόμενες ημέρες αποφάσισαν οι αγρότες της Νίκαιας, οι οποίοι συνεχίζουν τους αποκλεισμούς και των δύο ρευμάτων της Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι αγρότες του μπλόκου προγραμματίζουν για την Τετάρτη τη συμμετοχή τους με τρακτέρ στο «καραβάνι για τη σωτηρία της υγείας» της ΠΟΕΔΗΝ που θα φτάσει στη Λάρισα.

Τα τρακτέρ των αγροτών που έχουν «στρατοπεδεύσει» στη Νίκαια θα κατευθυνθούν εκ νέου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας την ερχόμενη Παρασκευή, καθώς έχει προγραμματιστεί αγροτική συγκέντρωση.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Καρυστιανού: «Το όνειρο μου είναι βρεθώ σε debate με τον κ. Μητσοτάκη»

Η Μαρία Καρυστιανού δήλωσε ότι θα επιθυμούσε να βρεθεί σε debate με

Ακρίβεια χωρίς τέλος: Φόβοι για παγκόσμια επισιτιστική κρίση

Πόλεμοι και ενεργειακή κρίση εντείνουν τους φόβους για νέα παγκόσμια επισιτιστική κρίση

Στ. Κούλογλου: «Για την Καρυστιανού ισχύει φράση εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος»

Ο Στέλιος Κούλογλου σχολίασε τη δημόσια παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού χρησιμοποιώντας τη